aysno مدیر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 190 عنوان یه سوال | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 32 پست بچه ها شنیدم میگن اگه جای نیش پشه چسب رازی بزنی دیگه نمیخوارعراسته آیا؟ 1402/04/07 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلین_دخترمازندران عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 1249 چه خوب پس یه دورم پوستتو پاکسازی میکنه قشنگ دوباره از اول تشکیل میشهه اره عالیه من رو پوست دخترم امتحان کردم زیاد خون نیومد😎😎
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23574 اره عالیه من رو پوست دخترم امتحان کردم زیاد خون نیومد😎😎 مرسی عزیزم حتما امتحان می کنم حالا خونم زیاد بره مشکلی نیست که خون جدید و تمیز جاشو میگیره اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
سلین_دخترمازندران عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 1249 مرسی عزیزم حتما امتحان می کنم حالا خونم زیاد بره مشکلی نیست که خون جدید و تمیز جاشو میگیره اره عالیه😂😂
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23574 اره عالیه😂😂 😂 اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
god_is_good عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 431 چه خوب پس یه دورم پوستتو پاکسازی میکنه قشنگ دوباره از اول تشکیل میشهه عالییییییییی اره کاملا رایگان تازه اشانتیونشم اینه علاوه بر پاکسازی پوست پاکسازی گوشت زیر پوستم داره آرزویت را برآورده میکند خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23574 عالییییییییی اره کاملا رایگان تازه اشانتیونشم اینه علاوه بر پاکسازی پوست پاکسازی گوش ... واییی چرا انقدر دیر باهاش آشنا شدم😢 اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
god_is_good عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 431 اره عالیه من رو پوست دخترم امتحان کردم زیاد خون نیومد😎😎 اصلا مثل حجامت میمونه خون کثیف میره جاشو خون تمیز میگیره آرزویت را برآورده میکند خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند
god_is_good عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 431 واییی چرا انقدر دیر باهاش آشنا شدم😢 اشکال نداره به تلافی روزایی که نمیشناختیش عشقی قبل اینکه پشه نیشش بزنه استفاده کن آرزویت را برآورده میکند خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند
سلین_دخترمازندران عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 1249 اشکال نداره به تلافی روزایی که نمیشناختیش عشقی قبل اینکه پشه نیشش بزنه استفاده کن دیگه از مرز دیوونگی رد شدیم ما😂😂
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23574 اشکال نداره به تلافی روزایی که نمیشناختیش عشقی قبل اینکه پشه نیشش بزنه استفاده کن حتمااا حتمااااا اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23574 اشکال نداره به تلافی روزایی که نمیشناختیش عشقی قبل اینکه پشه نیشش بزنه استفاده کن شبا چسب ۱ ۲ ۳ رو بغلم میگیرم و به جای تموم سال های که نمیشناختمش دیگه تنهاش نمیذارم🥺 اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
god_is_good عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 431 دیگه از مرز دیوونگی رد شدیم ما😂😂 خود استارتر ول کرد ما ول نکردیم آرزویت را برآورده میکند خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند
god_is_good عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 431 شبا چسب ۱ ۲ ۳ رو بغلم میگیرم و به جای تموم سال های که نمیشناختمش دیگه تنهاش نمیذارم🥺 یهو موقع خواب پخش بشه روت تماما پاکسازی شی چه حسی بت دست میده آرزویت را برآورده میکند خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23574 یهو موقع خواب پخش بشه روت تماما پاکسازی شی چه حسی بت دست میده خیلی حس خوبیه چی از این بهتر؟😂 اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((