2821
2789
فکر قبول نشدن افتاده تو جونم

آره دقیقا

حس میکنم قلبم هر لحظه قرارع کنده شه 

از بس روز اعلام نتایج پارسال حالم بد شد هنوز نتونستم هضمش کنم 

فقط میترسم بازم همون روزا برام اتفاق بیوفته 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
خوبه که از خواب غفلت بیدار شدی

اره 

ممنون واقعا 

همینجوری به بیدار کردن افراد ادامه بده 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره دقیقا حس میکنم قلبم هر لحظه قرارع کنده شه  از بس روز اعلام نتایج پارسال حالم بد شد هنوز ن ...

ای بب تو پشت کنکوری هم هستی 

راستش من دردم اینه که مدرسه خوبی درس خوندم انتظار ساختم برا خودم 

الان همه منتظر دندون پزشکین 

ولی حتی شاید پرستاری هم نیارم 

خودمم کلا این رشته ها رو از ریشه دوست ندارم 

دلم میخواد آشپز بشم برا خودم ولی اجازه شو ندارم چون شغل آشپزی یعنی از صبح بری سر کار تا نصف شب ...

ای بب تو پشت کنکوری هم هستی  راستش من دردم اینه که مدرسه خوبی درس خوندم انتظار ساختم برا خودم& ...

هییییی 

من پشت کنکوری هستم 

پارسال از بس درس خوندم همه میگفتن پزشکی قبولی ولی رتبه فضایی آوردم

از بس روزای بدی بودن که هر لحظه بهش فکر میکنم دستام می لرزه

ربطی به مدرسه نداره اینو وقتی می‌دونی که از سر جلسه بیای بیرون 

کلا مدرسه و کنکور دنیاشون باهم فرق داره 

درصد هات حدود چنده ؟

می‌دونم دیگه به خدا ولی فامیل و مادر پدر اینو نمیدونن

یعنی با تک تک سلول هام می‌فهمم چی میگی 

خیلی بد 

من معدلم ۱۶ 

زیست ۴۵ 

شیمی ۴۰ 

زمین ۳۰ 

ریاضی ۲۵ 

فیزیک ۲۵ 

واقعا نمیدونم قراره چی بشه 

اصلا حالم خوب نیست

فک نکنم چیزی قبول بشم 🥲

البته مادر و پدرم اینو درک میکنن ولی خودم نمیخام بمونم پشت 

پشت کنکور موندن بزرگترین اشتباهی هست که یه نفر می‌تونه تو زندگیش انجام بده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز