koochmool مدیر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7810 عنوان شنیون و آرایش | مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 37 پست بچه ها هفته آینده یه عروسی در پیش داریم من نمیدونم چه مدل شنیونی الان مد و قشنگه ؟اگه عکس دارین میشه بذارین دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 1402/04/07 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7810 همین مدل موهای عکسه خوبه زیادی ساده نیس؟ دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7909 آره خودمم بسته پایین دوست دارم گفتم قدیمی نشده باشه چون ساده و اروپاییه هیچ وقت از مد نمیوفته چیه این شنیونای عجیب و غریب😑 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
مامانسختکوش عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 10581 عروسی کیه این مدل لباس می پوشی.من خواهرزاده همسرم عروسیشه. ی لباس سبز سیر و زیر زانو میپوشم. بد نیست کوتاه؟
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7810 https://s8.uupload.ir/files/511851_420_7xl.jpg مدله موی خانم جوادزاده رو درست کن😁 ممنون عزیزم.همینقدر ساده؟ دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7810 بنظرم ارایش صورتی یا هلویی بیشتر بهش میاد تا ارایش نود. 😍 آره صورتمم با نود بیحال میشه معمولا دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
sepideh1379 عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 20756 ممنون عزیزم.همینقدر ساده؟ راستش گلم لباستون، شلوغه وبه اندازه کافی جلوه داره... هم مدلش هم رنگحالت نسرین جوادزاده درست کن، گوجه و از جلو بریز تو صورتت ساده و زیبا آرایشت هم صورتی هلویی :') 🏋️♀️👩🏻🦱🌱
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7810 عروسی کیه این مدل لباس می پوشی.من خواهرزاده همسرم عروسیشه. ی لباس سبز سیر و زیر زانو میپوشم. بد نیس ... عروسی جاریمه نه گلم چرا بد ؟هرجور دوس داری بپوش دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7810 راستش گلم لباستون، شلوغه و به اندازه کافی جلوه داره... هم مدلش هم رنگ حالت نس ... ممنونم عزیزم بابت نظرت 😘 دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14848 عروسی جاریمه نه گلم چرا بد ؟هرجور دوس داری بپوش قضیه فرق کرد ساده نباشه خوبه ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
sepideh1379 عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 20756 ممنونم عزیزم بابت نظرت 😘 خواهش میکنم گلم خوش بگذره :') 🏋️♀️👩🏻🦱🌱
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7810 قضیه فرق کرد ساده نباشه خوبه مدل موهام ساده نباشه؟خب چه مدلی الان تو ذهنت اومد؟ دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
آینامینا عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4306 مدل موهام ساده نباشه؟خب چه مدلی الان تو ذهنت اومد؟ عزیزم من لباسم شبیه لباس شما بود برای عروسی جاریم مدل موهام رو باز پرنسسی درست کردم با آرایش ملایم همه هم تعریف میکردن خیلی خوب شدی
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14848 مدل موهام ساده نباشه؟خب چه مدلی الان تو ذهنت اومد؟ اصلا عکست برام باز نشد که ببینمولی آرایشگاه خوب برو مدل لباستو تشون بده اونا کارشونو بهتر بلدن ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
koochmool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7810 عزیزم من لباسم شبیه لباس شما بود برای عروسی جاریم مدل موهام رو باز پرنسسی درست کردم با آرایش ... وااای به مدل باز اصلا فکر نکرده بودم دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش