2777
2789
عنوان

خوشبختی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سخت نگیر زندگیو :) 

😐😐😐😐

عزیزم ربطی نداره

شما امروز با دیدن یک فیلم و لحظات عاشقانه کنار همسرت احساس خوشبختی داره

فردا با تب کردن بچه ت حس بدبختی

نه خوشبختی مطلقه نه بدبختی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
😐😐😐😐 عزیزم ربطی نداره شما امروز با دیدن یک فیلم و لحظات عاشقانه کنار همسرت احساس خوشبختی داره ...

اینا احساساته بنظر من ..خوشبختی و بدبختی ی کُلیته ..ینی ادم میتونه بدبخت باشه و بگه و بخنده میتونه خوشبخت باشه و گریه کنه ... البته نظر منه 

اینا احساساته بنظر من ..خوشبختی و بدبختی ی کُلیته ..ینی ادم میتونه بدبخت باشه و بگه و بخنده میتونه خ ...

کلیت نیست چون با هر حادثه ای ممکنه تغییر کنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

خوشبختی ینی بین اون همه شلوغیا بین همه دردسرا بین همه و همه ی پستی بلندی های زندگی تو ارامش داشته باشی،امیدوار باشی،زندگیتو دوست داشته باشی 

من به خودم نگاه میکنم میبینم من میتونم خوشبخت باشم گرچه توی زندگیم قطعا یه سری سر پایینی بوده و ممکنم هست باشه اما میبینم من آرامش دارم،زندگیمو دوس دارم و واسش تلاش میکنم

بخدا من بدبخت عالم هستم .

آزادیم .گوشیم .خونم .تفریح .سرگرمیم .دلخوشیم رو ازم گرفته یه ظالم .الان چند ماهه دترم گریه میکنم .بدبختر از من کسی هست؟بخدا نیست .خدا هم یه نیم نگاه به حالم نمیکنه.

مننننننن بدبخت روزگار .بدبختتتتتتکک عالم ودنیاااااا.

حالم خرابه خراب

بخداوندی خدا .به حصرتابراهیم که سر اسماعیلش رو داشت قربونی میکرد.

فکر نکنید دارم دروع میگم .

اینم گوشی داداش کوچولومه .بااین عصو شدم هر وقت میاد خونمون گوشیش رو ازش میگیرم .ومیام اینجا ..

هرکی ی نظری داره 🙃

❤️