2777
2789
آره آفرین بزن تگمون کن یه کم به شوهر خیالی و خائن فحش بدیم سرگرم بشیم😂😂😂

خدایی درست نیست این حجم از دروغ و چت ساختگی ، مجردها میترسن طفل معصوم ها، فکر میکنن همه زندگی مشترک همینقد سیاهیه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هست فداتشم، چرا فکر میکنی نیست؟

چون واقعا این مقدار نیست ک نشون میدن ،اگر باشه باید توی دنیای واقعی هم باشه ،اطراف ما تا شعاع چند کیلومتری نه خیانتی مشاهده شده ،نه طلاقی ، همه هم زناشون رو حلوا حلوا میکنن بخدا .

هست خیانت و ....،ولی ۶۰ درصد تاپیک های اینجا از ذهن بچه مدرسه ای ها تراوش شده

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

چون واقعا این مقدار نیست ک نشون میدن ،اگر باشه باید توی دنیای واقعی هم باشه ،اطراف ما تا شعاع چند کی ...

من خودم خیانت دیدم،طلاق گرفتم

اطرافم هم زیادن اونایی که جدا شدن،حالا هرکی به هر دلیلی

بیشتر هم بخاطر اعتیاد و خیانت بوده

من خودم خیانت دیدم،طلاق گرفتم اطرافم هم زیادن اونایی که جدا شدن،حالا هرکی به هر دلیلی بیشتر هم بخا ...

ای وای😔😔متاسفم عزیزم ،خدا لعنتش کنه . 

ای وای😔😔متاسفم عزیزم ،خدا لعنتش کنه . 

خواهش میکنم عزیزم

ناراحت نباش چون از شر خودش و خانواده اش راحت شدم

امیدوارم کاربرهایی مثل شما زیاد و زیادتر بشن،همین که باورت نمیشه خیلی خوبه،یعنی ندیدی و برات عجیبه

الهی که همیشه خوش و سلامت باشی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم ناراحت نباش چون از شر خودش و خانواده اش راحت شدم امیدوارم کاربرهایی مثل شما زیاد ...

ایشالا شما هم اونقد طعم خوشی رو بچشی ک خاطرات بدتون  رو فراموش کنید ، خداروشکر ک راحت شدید ، براتون آرزوی بهترین ها رو دارم💗

هیچی همین گوشی کوفتی تاابد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دیدن فیلم و سریال 

چرخیدن در تمام فضاهای مجازی

جمع و جور کردن اتاق 

گاهی کمک به مامانم 

بیرون رفتن و دور زدن و خرید خونه 

کتاب خوندن 

استراحت یک سره و خواب🤣

تا تابستونه فعلا در حال کیف کردن هستم

گاهی اوقاتم غصه و فکر و خیال

کاربر سال ۹۷ هستم کاربریم پاک شد دوباره ساختم اومدم 😘