2777
2789

تک فرزند دارم دیروز یه چیزی گفت خیلی خوشحالم کرد گفت درسته من تک بودم اما هیچ وقت احساس کمبود همبازی نکردم پا به پاش بازی کردم فقط فوتبال بلد نبودم که اون هم با باباش فوتبال بازی میکرد 

همیشه هم گفته بزرگترین لطفی که در حقم کردی تک بودنمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تک فرزند دارم دیروز یه چیزی گفت خیلی خوشحالم کرد گفت درسته من تک بودم اما هیچ وقت احساس کمبود همبازی ...

منم میخوام بچم تک باشه حالا نمیدونم دوست داشته باشه یانه

من دوست داشتم تک فرزند باشم. یا فقط یه خواهر داشته باشم

خودم دوست دارم فقط یه دختر داشته باشم ولی همسرم مخالفه میگه تک فرزند آسیب می بینه بهتره دوتا بچه همجنس داشته باشیم.

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   

خیلی بده با این اوضاع اقتصادی تبلیغ فرزند آوری هم نمیکنم ولی تک فرزندی معضله چون مأمن توجه هست و لوس بار میاد و اینکه استعداد هاش به دلیل محبت زیاد شکوفا نمیشه و اینکه فرستادنش به کلاسهای متنوع فقط باعث گریختگیش میشه ولی وجود یه خواهر یا برادر کنارش هم اوضاع خیلی فرق میکنه این دو نفر ازهم دفاع میکنن دعوا میکنن تو درسها به هم کمک میکنن یا از لج هم یه عملی  رو انجام میدنخلاصه خیلی محاسن داره که تک فرزند نداره

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
منم میخوام بچم تک باشه حالا نمیدونم دوست داشته باشه یانه

چیزی که به چشم دیدم اکثر بچه هایی که بهانه خواهر و برادر میگیرن‌ دلیلش اینکه که از اطرافیان زیاد میشنون خواهر و برادر نمیخوای به مامان و بابات بگو برات بیارن و بچه تحت تاثیر حرف دیگران این حرفها رو میزنه بعدها که بزرگتر شدن اکثرا نظرشون با بچگیشون فرق میکنه نه تنها تو زمینه ی داشتن و خواهر و برادر بلکه در مورد خیلی چیزهای دیگه 

مخالفم هم بچه اسیب میبینه استرس وتنهایی  هم خودم خیلی خانواده سه فرزندی رو دوست دارم از خونه سوت وکور متنفرم انرژی منفی بهم میده 

الان دوتا دارم دخترم داغون شد تا ۶ سالگی تنها بود

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است