2777
2789
اصلا بر فرض خونه ی پدرشون بد عادت شدن اسی بدترش کرده خودش داره عذاب میکشه

حق با توئه درست میگی واقعا 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
این شوهرا رو مامانشون قبلا بد عادت کردن 😄 استارتر بپز بذار جلوش چشمش کور گرسنه باشه سنگ هم میخوره ...

دوستم شوهرش نصف شب بیدارش میکرد میگفت سیب زمینی سرخ کرده میخوام درست کن 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حق با توئه درست میگی واقعا 

زنده باشی 

ولی حقیقتا دلم برای اسی سوخت

میدونی؟ چند سال بگزره  کمر درد،،،،پادرد

خستگی و ب نوعی افسردگی ک 

همیشه آشپزخونه هست و..

سراغش میاد و..

کاش همسر ش کمی درکش میکرد

زنده باشی  ولی حقیقتا دلم برای اسی سوخت میدونی؟ چند سال بگزره  کمر درد،،،،پادرد خستگی و ...

دقیقا همینه

مخصوصا که این رفتار همسر به ادم حس ناکافی بودن هم میده همش باید دنبال این باشه که چی بپزه دوس داشته باشه یا بخوره و ایراد نگیره

و به مرور همه ذهنش رو این مسئله پر میکنه عصبی و درمونده میشه طفلک

استارتر عزیز نمیگم یه شبه ، ولی سعی کن به مرور این اخلاقشو کمی تغییر بدی خیلی سختت میشه اینجوری

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
بگو چیا داری تو خونه که بگیم چی درست کنی کیک مرغ، اسنک، الویه، سمبوسه، فلافل اگه آسون تر میخوای کو ...

الویه و سمبوسه و کوکو و ماکارونی و فلافل نمیخوره

یخچالتو وا کن ببین چیا داری اخه مثلا ما بگیم کتلت و تو بگی مثلا چرخکرده ندارم؟ چیزی هم نبود سیب زمی ...

شوهرم بد غذاهه،حتما باید خورشت یا قیمه قورمه باش حتما با برنج

دقیقا همینه مخصوصا که این رفتار همسر به ادم حس ناکافی بودن هم میده همش باید دنبال این باشه که چی بپ ...

دقیقاا👌

این حس خیلی بده شوکا جان

خیلییی

در واقع اسی خودش هیچکاره هست

و هرچی همسرش میخواد رو باید بپزه

دورت بگردم اسی 💖😘

چند بار غذایی ک خودت دوس داری درست

کن

فوقش همسرت یکی دوبار نق میزنه

بعدش میخوره

ب خودت رحم کن گله من

یعنی اصلا گوشت قرمز دوست نداره؟؟؟ خب ماکارانی میگو  یا مرغ درست کن خیلی هم اسون و خوشمزه هس&nb ...

گوشت قرمز میخوره،ولی گفته دیگه کوقته،ماکارانی،الویه ،کوکو و کباب تابه ای وفسنجون درست نکن

این شوهرا رو مامانشون قبلا بد عادت کردن 😄 استارتر بپز بذار جلوش چشمش کور گرسنه باشه سنگ هم میخوره ...

چند روز پیش عدسی پختم لب نزد،خوراک لوبیا بدون برنج پختم لب نزد دعوام کرد گفت تو عمرم بدون برنج غذا نخوردم...آره از بچگی بد غذا بوده 

اصلا بر فرض خونه ی پدرشون بد عادت شدن اسی بدترش کرده خودش داره عذاب میکشه

غذایی که دوست نداره بپزم نمی‌خورم و دعوام می‌کنه...میگه مواد رو خراب نکن بهت گفتم فلان چیز بدم اومده

گوشت قرمز میخوره،ولی گفته دیگه کوقته،ماکارانی،الویه ،کوکو و کباب تابه ای وفسنجون درست نکن

خب پس ابگوشت .چلوگوشت . قرمه سبزی. خورشت مرغ ترش 

خورشت کرفس . خورشت قیمه بادمجون . خورشت بامیه . دلمه برگ . دلمه فلفل دلمه ای . کتاب جوجه. کباب چنچه . لوبیا پلو . خورشت لوبیا . استامبلی . خورشت اسفناج  و......... کلی غذا هس جز اینا 😐

من سرما خوردم مادرشوهرم گفت برات غذا میپزم میفرستم

من حاملم خیلی ویار بد دارم هیچ کس برام غذا نمیاره ،مادر و مادرشوهر و سه تا خواهر شوهر ...الان دو ماهه غذا نخوردم گفتم هوس اسفناج کردم کسی برام درست نکرد😢