venue مدیر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1764 عنوان شام چی بپزم | مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 68 پست از آشپزی و زندگی متاهلی هستم بخدااا 1402/04/07 | 17:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11439 اصلا بر فرض خونه ی پدرشون بد عادت شدن اسی بدترش کرده خودش داره عذاب میکشه حق با توئه درست میگی واقعا توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 50528 این شوهرا رو مامانشون قبلا بد عادت کردن 😄 استارتر بپز بذار جلوش چشمش کور گرسنه باشه سنگ هم میخوره ... دوستم شوهرش نصف شب بیدارش میکرد میگفت سیب زمینی سرخ کرده میخوام درست کن روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......
moderntalkinggg عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 13269 حق با توئه درست میگی واقعا زنده باشی ولی حقیقتا دلم برای اسی سوختمیدونی؟ چند سال بگزره کمر درد،،،،پادردخستگی و ب نوعی افسردگی ک همیشه آشپزخونه هست و..سراغش میاد و..کاش همسر ش کمی درکش میکرد
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11439 زنده باشی ولی حقیقتا دلم برای اسی سوخت میدونی؟ چند سال بگزره کمر درد،،،،پادرد خستگی و ... دقیقا همینهمخصوصا که این رفتار همسر به ادم حس ناکافی بودن هم میده همش باید دنبال این باشه که چی بپزه دوس داشته باشه یا بخوره و ایراد نگیرهو به مرور همه ذهنش رو این مسئله پر میکنه عصبی و درمونده میشه طفلکاستارتر عزیز نمیگم یه شبه ، ولی سعی کن به مرور این اخلاقشو کمی تغییر بدی خیلی سختت میشه اینجوری توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
venue مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1764 بگو چیا داری تو خونه که بگیم چی درست کنی کیک مرغ، اسنک، الویه، سمبوسه، فلافل اگه آسون تر میخوای کو ... الویه و سمبوسه و کوکو و ماکارونی و فلافل نمیخوره
venue مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1764 یخچالتو وا کن ببین چیا داری اخه مثلا ما بگیم کتلت و تو بگی مثلا چرخکرده ندارم؟ چیزی هم نبود سیب زمی ... شوهرم بد غذاهه،حتما باید خورشت یا قیمه قورمه باش حتما با برنج
venue مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1764 بد عادتش دادی مقصر خوده شما هستی خودت هم داری نابود میشی الان عدسی کوکو لوبیا پلو غذا ... از بچگی اینجور بوده ،مادرشم اذیت بود
moderntalkinggg عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 13269 دقیقا همینه مخصوصا که این رفتار همسر به ادم حس ناکافی بودن هم میده همش باید دنبال این باشه که چی بپ ... دقیقاا👌این حس خیلی بده شوکا جانخیلیییدر واقع اسی خودش هیچکاره هستو هرچی همسرش میخواد رو باید بپزهدورت بگردم اسی 💖😘چند بار غذایی ک خودت دوس داری درستکنفوقش همسرت یکی دوبار نق میزنهبعدش میخورهب خودت رحم کن گله من
moderntalkinggg عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 13269 از بچگی اینجور بوده ،مادرشم اذیت بود گله منالان دیگه مادرش نیست کهشمایی...ب خودت رحم کنبهش بگو گوشت زیاد خوب نیست هرروز گوشت نخور سنت بره بالا نقرس میگیریچربی خون و...
venue مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1764 یعنی اصلا گوشت قرمز دوست نداره؟؟؟ خب ماکارانی میگو یا مرغ درست کن خیلی هم اسون و خوشمزه هس&nb ... گوشت قرمز میخوره،ولی گفته دیگه کوقته،ماکارانی،الویه ،کوکو و کباب تابه ای وفسنجون درست نکن
venue مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1764 این شوهرا رو مامانشون قبلا بد عادت کردن 😄 استارتر بپز بذار جلوش چشمش کور گرسنه باشه سنگ هم میخوره ... چند روز پیش عدسی پختم لب نزد،خوراک لوبیا بدون برنج پختم لب نزد دعوام کرد گفت تو عمرم بدون برنج غذا نخوردم...آره از بچگی بد غذا بوده
venue مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1764 اصلا بر فرض خونه ی پدرشون بد عادت شدن اسی بدترش کرده خودش داره عذاب میکشه غذایی که دوست نداره بپزم نمیخورم و دعوام میکنه...میگه مواد رو خراب نکن بهت گفتم فلان چیز بدم اومده
moderntalkinggg عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 13269 غذایی که دوست نداره بپزم نمیخورم و دعوام میکنه...میگه مواد رو خراب نکن بهت گفتم فلان چیز بدم اومده عزیزمممم💔😘دورت بگردمنمیدونم چی بگم
mmmmnm عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 12472 گوشت قرمز میخوره،ولی گفته دیگه کوقته،ماکارانی،الویه ،کوکو و کباب تابه ای وفسنجون درست نکن خب پس ابگوشت .چلوگوشت . قرمه سبزی. خورشت مرغ ترش خورشت کرفس . خورشت قیمه بادمجون . خورشت بامیه . دلمه برگ . دلمه فلفل دلمه ای . کتاب جوجه. کباب چنچه . لوبیا پلو . خورشت لوبیا . استامبلی . خورشت اسفناج و......... کلی غذا هس جز اینا 😐
venue مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1764 من سرما خوردم مادرشوهرم گفت برات غذا میپزم میفرستم من حاملم خیلی ویار بد دارم هیچ کس برام غذا نمیاره ،مادر و مادرشوهر و سه تا خواهر شوهر ...الان دو ماهه غذا نخوردم گفتم هوس اسفناج کردم کسی برام درست نکرد😢