2777
2789
عنوان

بچه ها زنده این ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13972 بازدید | 1292 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بازی یکمی بی مزه و تکراری هست

اینکه هرکی ریپ نخوره

هرکی لایک نخوره

این بازی هیچ وقت برنده نداره

یکی شارژ جایزه گذاشته بود هرکی لایک نخوره برنده ست ، همه همدیکرو لایک میکردن ، طرف قسم میداد تو رو به جان عزیزت منو لایک نکن ، باز لایک میخورد    

آخرش هم هیچی به هیچی

اونجا هم پیشنهاد دادم هرکی یه لطیفه یا یه کامنت جالب بزاره ، هرکس کامنتش لایک بیشتری خورد برنده ست

اینطوری هیجانش بیشتر هست

اسی یه تاپیک اینطوری هم بزن

این بازی یکمی بی مزه و تکراری هست اینکه هرکی ریپ نخوره هرکی لایک نخوره این بازی هیچ وقت برنده ...

ولی اینجا دعوا بوداااا 🤣🤣🤣🤝🤝🤝 

چشم یه تاپیک اونجوریم میزنیم ولی اینجا برا همچین چیزایی حوصله ندارن 🤣🤣

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
دیگ نبینم اینجوری حرف بزنیااا من رو رفیقام تعصبیم تو کجاش کنه ای ها هیچوقت کنه نیستی :/

💜💜💜💜

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
ولی اینجا دعوا بوداااا 🤣🤣🤣🤝🤝🤝  چشم یه تاپیک اونجوریم میزنیم ولی اینجا برا همچین چیزایی ح ...

اره میدونی چی شد؟  

من سرتیتر تاپیک بغلی رو خوندم ، اشتباهی اومدم تو تاپیک شما پست گذاشتم      

ایدا  میدونی  من اینشکلیم که هیچ وقت فراموش نمیکنم رفیقامو حتی اگه ی زمانی از هم‌دور بی ...

تو نبودم چص بازیاتو واسه یکی دیگه داری انجام میدی ؟؟💔🤣🤣

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 دلتنگم،اما هرگز آویزان کسی نمی شوم؛عشق،به حرمت خواسته شدن،محترم است.

مری🤣🤣🤣🤣 خ احساسی بود هردومون بغضیدیم🤣🔫

حیف حال ندارم برم بخونم وگرنه از بین همونا یکیشو سوژه میکردم جر بدیم همو باهاش (ادامه دعوا)😔😂🔪

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 دلتنگم،اما هرگز آویزان کسی نمی شوم؛عشق،به حرمت خواسته شدن،محترم است.