2777
2789
منم دوسش ندارم  خانوادت راضی بودن و نامزدت به جدایی  خداروشکر همسرت مشکلی نداشت چون قبل ...

خانواده ام چرا اتفاقا کلی باهام سر لج افتادن حرفای اونا از مردم بدتر بود ولی به اون آقا مستقیم گفتم دوست ندارم بیا جدا شیم به هم دیگه ظلم نکنیم مگه آدم چقدر زندس 

همسرم نه مشکلی نداشت براش مهم نبود چون میدونست دلیل جدایی چی بوده و عقد اولم اجباری بوده 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره ازدواج کردم و الانم تو راه دادگاهم  هعی بختم سیاهه😔

چرا سر چی 

نگو این حرفو هر کسی یه سرنوشتی داره دیگه

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

دعا میکنی خدا به منم بچه بده یه بچه سالم بدنیا بیارم💚

دعاکردم برات عزیزم به زودی خبرخوبی میشنوی توکل کن🤲🏼شماهم برای من دعاکن💜

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
خانواده ام چرا اتفاقا کلی باهام سر لج افتادن حرفای اونا از مردم بدتر بود ولی به اون آقا مستقیم گفتم ...

منم دوسش ندارم خانوادم یجورایی فشار اوردن بهم الانم میخام جدا شم خیلی میترسم

منم دوسش ندارم خانوادم یجورایی فشار اوردن بهم الانم میخام جدا شم خیلی میترسم

اگه میدونی نمیتونی باهاش کنار بیای نترس اصلا دنیا به آخر نمیرسه الان باز راه برگشت آسون تری داری باکره ای اسم طرف برای همیشه از شناسنامه ات پاک میشه انگار نه انگار که قبلن عقد بودی 

بمیرم برات چرا از ازدواج اولیت تو عقد جدایی  چرا از اینم میخوای جدا بشی

ازدواج اولم عروسی کردم 

چون انگشتمو شکسته😔

تو فکر اینم که بعد طلاقم کی حاضره با منی که دو بار جدا شده ازدواج کنه! 

ازدواج اولم عروسی کردم  چون انگشتمو شکسته😔 تو فکر اینم که بعد طلاقم کی حاضره با منی که دو ...

الان مطمئنی برا طلاق ؟ اون همیشه کتکت  میشه دعواتون سر چیه 

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

ازدواج اولم عروسی کردم  چون انگشتمو شکسته😔 تو فکر اینم که بعد طلاقم کی حاضره با منی که دو ...

درکت میکنم شرایط خیلی سختی داری یعنی هیچ راهی نداری دوباره جدا نشی ؟بشون سر جاش ولی برگرد سر زندگیت بار دوم با بار اول فرق داره همه چیز 

یعنی بازم به ازدواج فکر میکنی دختر

درکت میکنم شرایط خیلی سختی داری یعنی هیچ راهی نداری دوباره جدا نشی ؟بشون سر جاش ولی برگرد سر زندگیت ...

چون جای من نیستی من جز ازدواج کردن راه دیکه ای ندارم،  نه شغلی دارم و بخاطر مطلقگیم جایی نمیذارن برم،  تنها راهم ازدواجه

چون جای من نیستی من جز ازدواج کردن راه دیکه ای ندارم،  نه شغلی دارم و بخاطر مطلقگیم جایی نمیذار ...

خب با این شرایط جدا نشو چون دفعه دوم که جدا بشی کمتر کسی کنار میاد با این شرایطتت