2777
2789
عنوان

مشکل زندگی من ........

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 30 پست
مشکلات قدیمی خیلی عمقی هست و سطحی خودش نشون نمیده  مگر این که از بچگی که به دنیا اومده بین همس ...

۲تا پسر بزرگ تر داشته وقتی من عروسشون نبودم 

اونارم اصلا تحویل نمی گرفته تصادف کردن اون دوتا فوت شدن

حالام به همسر من توجه نمیکنن فقد به پسر آخرش میرسه 😔

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

نه بنظرم خودش بهتر بچه هاشو میشناسه .. حتما پسر بزرگه جربزه اش بیشتره میتونی یکی رو دوتا کنه  ...

پدرشوهر مادرشوهرشم معتادن 

دقیقا همونی رو ول کردن که عین خودشونه 

اینا توجیه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عریزم مشکل از شوهرته بی عرضه است با مامان و باباشم رو دروایسی داره نمیتونه بگه کمکم کنید

بی عرضه 😒

مظلوم هست آره 

از بچگی مظلوم بود

نه بنظرم خودش بهتر بچه هاشو میشناسه .. حتما پسر بزرگه جربزه اش بیشتره میتونی یکی رو دوتا کنه  ...

بابا میگم کل خاندانشون معتادههه

والا .وگرنه چه دلیل منطقی برای فرق گذاشتن بین بچه ها وجود داره؟ دیگه بچه هرچی هست چه اخلاقی چه تربی ...

کاش از معتاد بکشیم بیرون ...

مشکل اصلی چیز دیگست 

چرا اومدی تو این خانواده ؟ حیف جوونی و عمرت نبود ؟؟😢

چمدونستم اون موقع بچه بودم رفتیم آزمایش سالم بود 

چرا اومدی تو این خانواده ؟ حیف جوونی و عمرت نبود ؟؟😢

اصلا پدرمادرش میگن این بچه سالمه ینی شوهر من

قبول ندارن گاهی مصرف میکنه 

بعد چجور میگید بخاطر اعتیادشه؟

ببین جاریت چطور رفتاری داره باهاشون همونجور باش باهاشون. اگه بی محلی میکنه بی محلی کن شما هم اگه کار خاصی میکنه یه مدت امتحان انجامش بده ببین نتیجه میده یا نه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ببین جاریت چطور رفتاری داره باهاشون همونجور باش باهاشون. اگه بی محلی میکنه بی محلی کن شما هم اگه کار ...

قبل جاریم بیاد همین بود

قبل جاریم بیاد همین بود

کلا از شانسه. امیدت رو ببر ازشون امید نداشته باش بهشون و بچسبید ب زندگی خودتون.خودتون تلاش کنید دونفری

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
کلا از شانسه. امیدت رو ببر ازشون امید نداشته باش بهشون و بچسبید ب زندگی خودتون.خودتون تلاش کنید دونف ...

بنظرت برم با پدرشوهرم حرف بزنم؟

بعضیا اول بچه میارن چندتا چند تا بعد به این نتیجه میرسن یکیشون کافی بوده و همونو فقط دوست دارن !!!!! ...

بنظرت برم با پدرشوهرم صحبت کنم؟