2777
2789
عنوان

شوهر ناخلف😭

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست
مبدون خدا جای حق نشسته همه گریه های من از دستشون و شوهرم بی جواب نمیمونه خدا آه مظلومی میشنوه مخصوص ...

عزیزم به سواد نیست به شعوره به شرفه به معرفته به انسانیته  که اینا هیچ  کدومو ندارن.انشالله که جواب پس میدن همون جور که خانواده شوهرم تقاص پس دادن پدرش سکته کرد مادرش سرطان گرفت برادرش هم بدبخت شد.منتظر باش چوب خدا صدا نداره ولی درد داره  براشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم تحمل کنم عرق خوریش باعث میشه حضانت بچه هارو بدن به من

واقعا آدم پیر میشه.والا نمیدونم ولی فکر نکنم بدن ولی اگه بچه کوچیک داشته باشی تا ۷سالگی حضانت با مادره بعد اون با پدره البته شنیدم ازشون میپرسن میخوان با کی باشن به خود بچه بستگی داره که کیو انتخاب کنه .مگر اینکه مهریتو بدی بچه هاتو  بگیری 

مهریه ای ندارم  به خاطر همینه همش میگه پاشو برو

همون پس از خداشه.چرا مهریه نداری البته ببخشید میپرسم آخه تعجبم اومد چطور بدون مهریه و هیچی زنش شدی این همه هم به پاش موندی خاک تو سرش که قدرتو نمیدونه اسکله فکر کرده تو رو طلاق بده از تو بهتر گیرش میاد.شاید کار خانوادش به خصوص مادر سلیطه زیر پاش میره من هر موقع پدر مادرش زنگ میزنن بهش از این رو به اون رو میشه دیشب پدرش بهش زنگ زده بود شب بهم می‌گفت طلاقت میدم بچمم میبرم بهش گفتم پرت کردن میگه تو فکرت خرابه ولی می‌دونم کار خودشونه لعنت بهشون کثافتای بی همه چیز انگل های جامعه اینان 

همون پس از خداشه.چرا مهریه نداری البته ببخشید میپرسم آخه تعجبم اومد چطور بدون مهریه و هیچی زنش شدی ا ...

دارم عزیزم  ولی انقد کمه که عین خیالش نیس۲۰ ملیون

قضیه بیشتر ما زنا مخصوصا من دقیقا شبیه فیلم #

ملی و راههای نرفته اش

شده تو خونه پدری انقد از برادر و مادر و پدر میکشی که وقتی یه خری در خونه رو میزنه فک میکنی فرشته نجات

ولی از چاله در میایم میفتیم تو چاه

دارم عزیزم  ولی انقد کمه که عین خیالش نیس۲۰ ملیون قضیه بیشتر ما زنا مخصوصا من دقیقا شبیه فیلم ...

والا من خودم نمونه اینم که تو گفتی از وقتی به دنیا اومدم بدبختیام شروع شد اومدم از خونه پدری جدا بشم زندگی راحتی بکنم خوشبخت بشم افتادم تو منجلاب این شوهرم عمم پیدا کرد بابام قبل از من جواب بله داده بود انگار اون عروس بود خانواده شوهرم اومدن خونه زندگیمون ببینن ببینن عمم راست گفته دستمون به دهنمون میرسه پول به پای پسرشون میریزیم تا قبول کنن و منو بدبخت کردن هر روز از صبح که بیدار میشم نفرینشون میکنم تا شب که می‌خوابم زندگیم به گ.ه سگ کشیده شده از اول تا آخرش خدا عاقبت بچم خیر کنه انشالله که خودم دیگه هیچ امیدی آینده ای ندارم نه راه پس دارم نه راه پیش از محبت کردن دروغ هم بدم میاد دلم نمیخواد شوهرم بزنه تو سرم من با محبت بغلش کنم حالم به هم میخوره از عشق محبت خانواده پدر برادر شوهر مادرشوهر همه ......حداقل مهریم خوبه زور بهم نداره اگه طلاقم بده چوب میکنم تو آستین یک یکیشون 😄😂