2777
2789
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عاشق رفتارات شدم🤣

🤣🤣🤣🤣اصن فازم مشخص نبود یساله ک ادم شدمممم من تا ۱۸سالگی ک نگم برات بقراان موهامو میزدم فاز لاتی داشتممم هعیی خدا اون روزارو محوو کنن دعواهام با پسرارم محوو کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعن از کارام پشیمون شدم من فک میکردم همه اینجوری بودن🥲لااقل کیدرامراو ارمیااااا من عشقم از همین ...

نه مننن یانگوممم میشدم با علفاا غذا می پختممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤝

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
رها هنو اسم انتخاب نکردم واسه خودم:/

باهم با بچه ها همگی انتخاب میکنیم برات غم چیو میخوری😂 یه اسم افسانه ایی

وایی من اصن از هری پاتر و ارباب حلقه ها خوشم نمباد یا هابیت نمی دونم چرااا🥲

وای هری پاتر ک ی دنیای دیس من بالای ۱۰بار رماناشو خوندمم

اگه ندیدیش ببینش و رماناشم بخون عاشقش میشی

🤣🤣🤣🤣اصن فازم مشخص نبود یساله ک ادم شدمممم من تا ۱۸سالگی ک نگم برات بقراان موهامو میزدم فاز لاتی ...

😂😂😂🤣🤣🤣🤣 واییی عاشقتمممم اصن

باهم با بچه ها همگی انتخاب میکنیم برات غم چیو میخوری😂 یه اسم افسانه ایی

ب بچه ها اکیپ گفتم منتها چیزی پیدا نکردن 

میای با هم درستش کنیم؟

بپر پی 

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
وای هری پاتر ک ی دنیای دیس من بالای ۱۰بار رماناشو خوندمم اگه ندیدیش ببینش و رماناشم بخون عاشقش میشی

دیدم بابا فیلمشوو دوسش دارم ولی پاترهد نیسممم 

ب بچه ها اکیپ گفتم منتها چیزی پیدا نکردن  میای با هم درستش کنیم؟ بپر پی

😏😏😏مگ میشه نیام

نه مننن یانگوممم میشدم با علفاا غذا می پختممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤝

🤣🤣🤣🤣🤣لعنتی دختر خالم کیون عروسکاشو پاره کرده بود با طب سوزنی خالم میگفت شبا میگفتیم ی وخت پرستش نیادد با سوزن سراغمون اونم مثه تو عاشق یانگوم بود🤣🤣الان بچش ۳ سالشه پسرش از خودش دیونه تر شده خدا ب بچهای ما رحم کنه

🤣🤣🤣🤣🤣لعنتی دختر خالم کیون عروسکاشو پاره کرده بود با طب سوزنی خالم میگفت شبا میگفتیم ی وخت پرستش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بچع تو و اون رلتتت یه چی ماورا تصوررر میشههه حاجیی

بدو پ🤣 ۳۰ دقیقه ای جمعش کنیم🤣⚘

باشههههه واسا از اردکی خدافظی کنم بعدش میخوام بخوایم 😂😂😂🤝