2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خآله خوبی میشم🥲🔫

میدونی تک تک تو بدترین روزای زندگیم با پسرا اشنا شدم 🥲

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
خاعج متونم 🥲هیقققققق دلم ی کنسرت میخاد تو برج میلاد با بی تی اس برا اولین بار تو ایرا خودا

🤣🤣🤣🤣وقت خوابتهههه

عزیزم🥲 کی چرا چطور

نمیدونم یه بازه ای بود سگ سیاع افسردگی گازم گرفته بود تق به توق میخورد اشکم در می اومد اون زمان پسرا رو میشناختم ولی کامل ارمی نبودم بعد دوباره یه ویدیو دیدم رفتم هعی دیدم ههی دیدم بعد انگار رسما از وسط منجلاب کشیده باشنم بیرون 

خیلیی دوسشون دارم تک تکیییی خیلیی زیاددد🥲💜

نمیدونم یه بازه ای بود سگ سیاع افسردگی گازم گرفته بود تق به توق میخورد اشکم در می اومد اون زمان پسرا ...

عزیزم🥲🥲🥲

خداروشکر ک خوبی 

من چرا نتونستم ازشون استفاده کنم تا حالم بهتر شه💔

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
عزیزم🥲🥲🥲 خداروشکر ک خوبی  من چرا نتونستم ازشون استفاده کنم تا حالم بهتر شه💔

برا منم سوالع ایتک🤣🤣چجوری وقتی این هفتا پسر نرمال تو زندگیتن میتونیی چسنالع کنههه ؟؟🤣🤣

🤣🤣🤣🤣وقت خوابتهههه

اوم فردا باید برمممم سمیناره کله گندگان وکالت ساعت ۷ باید برم 

بعد باید برم دیدن یکی

میدونی من کجا با پسرا اشنا شدم؟

دیدم پیامتوگفتم منم یگم

سال ۹۹بود فک کنم کیدرامر بودم تو اکسپلور دنبال سریال بودم یهو ی کلیپ دیدم ازشون اهنگشو دقیق یادم نمیاد ولی ی اهنگ کاور شده انگیزشی بودش بیشتر گرایش پیدا کردم بهشون

برا منم سوالع ایتک🤣🤣چجوری وقتی این هفتا پسر نرمال تو زندگیتن میتونیی چسنالع کنههه ؟؟🤣🤣

نمیدونم واقعا 

خیلی دوسشون دارما 

ول هنوزم این جمله" منو از افسردگی کشیدن بیرون" غیرقابل درکه...

اوم فردا باید برمممم سمیناره کله گندگان وکالت ساعت ۷ باید برم  بعد باید برم دیدن یکی میدون ...

🥲🥲🥲🥲وقتی که باهاشون اشنا میشیییی رنگ زندگی فرق میکنه برا من که اینجوری بود 

عزیزممم چراا نمیخوابییی وقتی قرار هف یه جای انقد مهم بریییی😒😒😒با دمپایی بیام براتتتتت ؟

نمیدونم واقعا  خیلی دوسشون دارما  ول هنوزم این جمله" منو از افسردگی کشیدن بیرون" غیرقابل ...

شایدددد باورت نشه ولی هنوزممم همون شکلیه برامممم کافیه ناراحت باشم یا هرچی خیلی ناخوداگاه یا پسرا یهویی میان لایو یا شده اندازع یه لبخند کوتاع تو خواب واقعا حالم خوب می کنن 

تک تک باهاشون ارتباط بگیررر 

بی خیال اهنگای دپ و غمگینت شوو 

شایدددد باورت نشه ولی هنوزممم همون شکلیه برامممم کافیه ناراحت باشم یا هرچی خیلی ناخوداگاه یا پسرا یه ...

اره....

باس پاکشون کنم 

ترکیب رپ فارسی با بنگتن نمیسازع