2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همینطورم روز به روزم دارم سردتر میشم نسبت به شوهرم. با کاندوم چطور باردار شدی پاره شد؟

نمیدونم از شانس مزخرفم اصلا نمیدونم چجوری باردار شدم 

من اصلا نفهمیدم 

فقط یهو دیدم پریودم عقب افتاده که هیچ سینه هامم درد می‌کنه و همونجا فهمیدم که بدبخت شدم .

میخواستم بندازم ولی شوهرم نذاشت گفت تو دنیا بیار من بزرگ کنم .

الان ۷ هفته مه و دقیقا ۷ هفته هست که یه چشمم اشک و یه چشمم خونه 

من همیشه از بچه متنفر بودم و پیش خودم میگفتم چقدر زن ها احمقن که این همه رنج و بدبختی میکشن که مثلا مادر بشن 

عاشق همسرم بودم ولی الان ازش متنفرم از بچه ای که تو شکمم هست هم متنفرم و هرروز آرزو میکنم جفتمون بمیریم

من اصلا دلم نمیخواد مادر بشم

نمیدونم از شانس مزخرفم اصلا نمیدونم چجوری باردار شدم  من اصلا نفهمیدم  فقط یهو دیدم پریو ...

دقیقا منم سر بچه دومم اینجوری بودم تا سه ماه هرشب گریه میکردم ولی الان تو ماه هفتمم دیگه دوستش دارم فقط از آینده خیلی میترسم شرایط مالی خوبیم ندارم خودمم کلی برنامه داشتم واسه خودم همشون پرید با دوتا بچه دیگه هیچکاری نمیشه کرد

نمیدونم از شانس مزخرفم اصلا نمیدونم چجوری باردار شدم  من اصلا نفهمیدم  فقط یهو دیدم پریو ...

از وقتی که تو شکمت تکون بخوره مهرش به دلت میفته. البته تو واسه سقط کردن هنوز وقت داری. شوهر من که تا نه شب خونه نمیاد هیچ کمکی نمیتونه بکنه همش خودمم

توروخدا اینجوری نگو

بهت قول شرف میدم که وقتی ۱ساله شد با خودت میگی من چجوری قبل این بچه زندگی میکردم!

اخه منم دقیقا شرایط شمارو داشتم بعد ۷سال بخاطر حرف مردم اینقدرررر گیر دادن بچه دار شدم ولی بعدش مثل چی پشیمون شدم دوست داشتم سقط بشه 

الان دخترم ۵سالشه از وقتی اومده زندگیمون عاااالی شده برکت رزق و روزی با خودش اورده الانم دومی رو باردارم😜

میدونم حرفام‌کلیشه ایه ولی روش فکرکن خودتو اذیت نکن خواهرم