2777
2789
از یه طرف هنوز نمیدونی چطوری خیانت کرده  از یه طرفم به خودت زحمت نمیدی بنویسی به ما میگی برو ت ...

الهی هیچ وقت تو این موقعیت قرار نگیری 

انگار صداها اکو میشن

بدنت یخ میکنه

حات تهوع میگیری😭😭😭

الهی هیچ‌کس نبینه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطور مطمین شم؟؟ چیکار کنم؟  اگه اشتباه باشه زندگیم میره رو هوا اگه حقیقت باشه نمیتونم ببخشمش

نمیدونم به شماره شوهر زنه زنگ بزن ازش بپرس یا بیخیال شو بگو دستتو بزار رو قران که خیانت نکردم اگه نکرده باشه که هیچ اتفاقی نمیوفته اما اگه کرده باشه مطمعن باش رسوا میشه بهت قول میدم 💚

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
بنظرتون زیبایی اندام خانم ها تاثیری توی لذت آقایون داره؟؟

نه همیشه اینجوری نیست یه سری ها دیدم با زن چاق که شکم زده بیرون به سری ها دیدم لاغر که هیچ برجستگی خواصی هم نداره مهم اون خواستنه هست حتما نامزد یا دوس پسر باید صبحت کنی اگه معیار هاش اینه جدا بشین بهتره

[QUOTE=298090514]هِی چی بگم یا نمیبخشی و میری و تمام یا میبخشی و میمونی و به ظاهر شاید اوضاع آروم شه ...

نه .گوشی رو بیار ،ویس ها رو بزار،ب شوهرت بگو ماجرا رو تعریف کنه

تو مرا جان وجهانی