2777
2789
دانشگاه سراسری خوندی ببخشید سوال پیچت کردم 

کارشناسی بله ،ارشد پیام نور،اما قشنگ خوندما،پایان نامه عالی،مقاله علمی پژوهشی منتشر شده در مجله دانشگاه علامه،مقاله همایشی و...

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چطور میتونی؟ شیفتای وحشتناک بری و راضی باشی؟ 

راضیم خب .چرا ناراضی باشم؟همکارام خداروشکر همه خوبن و همکاری میکنن.هدنرسم اگه شیفتی وحشتناک باشه بعدش خسته نباشید میگه .تا وقتی که اشتباه نکنیم کسی گیر نمیده .خلاصه که راضیم

متشكرم همچنين ارزو موفقيت برا شما  كاناداس

خیلی ممنون لطف دارید 🥰

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
چه‌کاره؟ مثلا تایپیست یا چی؟

نویسنده و مترجم،تایپ خیر

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ