2777
2789
عنوان

سینه درد😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست

سینه هامو که چک میکنم چیزی اضافه ای داخلش حس نمیکنم

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش اینجوری باشه برهم دعا کن آبجی فردا سونو دارم😭😭

انشالله هیچی نیست عزیزم

بهت اطمینان میدم سونوگرافیت همه چیز عالیه و هیچ مشکلی نیست

احتمالا یه کیسته که دکتر بهت قرص میده میخوری خوب میشی

اصلا استرس نداشته باش

من دخترِ ایرانم✨
عزیزم وسواس فکری داری؟ باور کن استرس خودش بدترین چیزه

همچی دارم

اومدم تو غربت دور از مامانم دلم براش تنگ شده دوس دارم بغلش کنم بگم چرا منو راه دور دادی چرا منو ازخودت دور کردی دوری منو کشته داغونم کرده همیشه تنهام همیشه 

خستم آبجی خسته 

ببین بزار استرستو کم کنم  الان تو توی سینت غده ای داری؟ سرطان اونطوریه و اصلا هم غده درد نداره

حس یچیز سفت دارم دکتر که معاینه کرد گف احتمالا کیسته بعد گف باید سونو بدی درد دارم دو طرف سینه همونجایی که گف کیسته نوک سینه هام درد خیلی زیاد داره انگار بچم گاز گرفته اونجوری😔😔

اصلا نگران نباش

استرس و نگرانی هیچیو درست نمیکنه

من دقیقا ده سال پیش جایی بودم که تو الان ایستادی.

کیست داشتم. چندتا . هر دو پستان

اول ویتامین ‌Eداد. درد خوب نشد.

بعد استیل منس داد

رو براه شدم

گفت ۶ ماه یه بار بیا

هنوزم هستم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اصلا نگران نباش استرس و نگرانی هیچیو درست نمیکنه من دقیقا ده سال پیش جایی بودم که تو الان ایستا ...

😔😔😔خدایا کمکم کن

آبجی ان‌شاالله برن تنت سلامت باشه

آبجی من نگران بچمم 😔😔

دعام کن 😔😔

شمام داری؟پس چرا تو نت زده کم کم باعث سرطان میشهمیگن باید عمل کنی تخلیه کنی نمیتونم عمل کنم 😔😔😔😭

عزیزم شما سینه دردتون خوب شد؟

منم ۳ماهه سینه درد دارم.گاهی میسوزه.گاعی تیر می‌کشه.گاهی هم دردش خنجری هستش