2777
2789
عنوان

رو سر دخترم شپش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 62 پست
خودم سرم نمیخاره فک نکنم داسته باشم  سر شوهرمم دیدم نداشت  فک کنم فقط بچم درگیر بود آره ...

بازم پیگیر باش سر خودت شاید دیرتر خودشو نشون بده.ولی من سرم خیلی میخاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سرکه بشور 

حشره شپش فقط با سرکه از بین میره 

شامپو هم از شامپو شپش استفاده کن 

لباسا و ملافه ها رو با آب جوش بشور 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

شنیدم سس مایونز بزنید خیلی موثره

بزنید به سرش یه نیم ساعت بمونه بعد بشورید

جدا از شپش عین نرم کننده مو رو نرم میکنه

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

منم دخترم پارسال تو مهدشون ششپش رفته بود تو سرش، هر چی شاپو با شونه مخصوص زدم فایده نداشت تایدو سرکه هم زدم موهاش خیلی نازکن و نرم، همزمان شبا که میخوابید با قیچی کوچیک تا صبح نشستم موهایی که رشک داشت از ته چیدم بعد موهارو میذاشتم تو ظرف اب یه وقت نیوفته رو قالی😅😅

من دیگ پوست کلفت شدم در برابر شپش

بس ک دخترم درگیر‌ شده

ولی ظرف یک هفته نابودش کردم

شبا تا صبح سرشو سس مایونز میزدم 

روزی دوبار میبردم حمام و با شونه چندین بار زیر دوش شونه میکردم و بعد از حمام موهاشو چندین دسته میکردم و لاخ ب لاخ نگاه میکردم و اگر رشک داشت میکشیدم بیرون

ولی من به تاید هم خیلی باور دارم از همین نی نی سایت یادگرفتم تو حمام یه دست سرشو با تاید میشستم و بعد یکی دودقیقه میشستم 

خسته کنندست و گرنه هیچ ترسی نداره

باید داعم‌روبالشتی و رو تختیشو بشوری خونه رو جاررو کنی‌جاهایی ک سرشو گذاشته جارو کنی 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

از شپش بدتر تخمشه ب اسم رشک 

بعد استفاده از شامپو لیندان و شونده مخصوص ، موهارو لایه لایه نازک کنید و فقط یه ریشه مو اتو بگیرید لازم نیست اتو بکشید بحث زیبایی نیست فقط به ریشه مو اتو رو مکث بدین چند ثانیه کاملا صدای جیز رو متوجه میشید که این صدا یعنی تخمشون سوخت و ترکید چون هرچقدرم شپش جدا بشه بعد هفت الی ده روز تخم تبدیل میشه 

در ضمن لباس ها ملحفه پتو همه چی رو تو کیسه زباله تا یک ماه گره بزنید حبس بشن خفه شن