2777
2789
بجووون میخررررم 🥹🥹🥹

الهیییییی♥

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا.👏👏👏👍

فدای تو رفیق

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
شبتون خووووش مهربونا

شب خودتم خوش گلم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
قربونت توووو ببین من میگفتم هیچ وقت من حامله نمیشم چون تنبلیم خیییلی شدید بود حتی با بی بی چکم ب ...

امیدوارم عزیزم ...ناامید نیستم ها ...ولی خیلی نگرانم ...دعا کن آمپول بهم جواب بده ...من پریود هام منظمه با وجود تنبلی که دارم ...توکل به خدا...خیلی دعام کن ....تو درکم می‌کنی حتما چون منم شرایطی تورو دارم

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
عزیزم انشالاه به زودی دامنت سبز میشه

ممنونم عزیزدلم انشاالله

به نظرتون ۱۰ روز مونده به پریودی امکان بارداری هست؟

اگه تخمک‌گذاری زودتر اتفاق افتاده باشه اره احتمالش هست ...چند وقت پیش یکی از خانوم های سایت یکی دو روز بعد پریودی تخمگذاری داشته که باردار شده بود..ولی احتمالش کمه 

به نظرتون ۱۰ روز مونده به پریودی امکان بارداری هست؟

البته بخوای با لحظه لقاح در نظر بگیری ۱۴روز قبل از پریودی نطفه تشکیل میشه ... علائم دارید عزیزم؟؟