2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه که بودم دختر همسایه مون اسمش زهره بود صورتش پراز جوش بود تا سالها اسم زهره میشنیدم یاد یه صورت قرمز جوش جوشی نی افتادم از وقتی ازدواج کردم اسم خواهر شوهرم زهره اس دیگه یاد اون نمی افتم یادم رفته بود اونو 

جدی؟ ولی من 18 سالمه 🙁

خب اسمیه که تو ا‌ون رنج سن بیشتر شنیده شده واسه همین این تو ذهن میاد  

معنی قشنگی هم داره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
قشنگه اسمت.هرکسی نظری داره.اسم باید معنی زیبایی داشته باشه.برای من اسم قدیمی و جدید نداره. شاد باشی ...

ممنونم گلم چشمات قشنگه بعضیا خیلی با بی رحمی کامنت میزارن فقط اینجا و برای این اسمو نمیگم همیشه همینجورین ادم اعصبانی میشه از بی فکریشون 

اسی هیچکسو از روی اسم نه، بلکه از روی خوبی و مهربانی و تاثیری که رو بقیه داره قضاوت میکنن ، خیلی ادما هستن بخاطر کارای بدی که در حقمون کردن ازشون متنفریم از اسمشون قیافشون یا هرچی به اونا مربوط باشه نفرت داریم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه بنده خدایی رو میشناسم ادم دورویی هستش ،قبلا هم از اسمش خوشم میومد هم از رفتاراش ،بنظرم خوشگل ترین خانم فامیل بود ، یکی دوساله فهمیدم پشت سرم حرف زده باور کن از نظر من کریه ترین ادم رو زمینه ،ازش متنفرم ،متنفر 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ممنونم گلم چشمات قشنگه بعضیا خیلی با بی رحمی کامنت میزارن فقط اینجا و برای این اسمو نمیگم همیشه همین ...

اینجا یه عده هستن معتقدن نباید اسم عربی  یا مذهبی گذاشت😑😑😑من هم اسم واقعیم هم اسم کاربریم عربیه ولی برام نظرشون اهمیتی نداره خودمم ناراحت نمیکنم.البته من ۸سال از شما بزرگ ترم دارم یاد میگیرم با حرفای مجازی لااقل ناراحت نشم.

اینجا یه عده هستن معتقدن نباید اسم عربی  یا مذهبی گذاشت😑😑😑من هم اسم واقعیم هم اسم کاربریم عر ...

نه بابا من ناراحت نمیشم خودم اسممو دوست دارم و معتقدم ملت اختیار اسم خودشونو دیگه دارن حداقل😂😂💔اخه هربار میبینم درباره یک خصوصیت ظاهری موقعیت اجتماعی اسم... میان چقدر با بی رحمی حرف میزننو یک ثانیه فکر نمیکنن فضای عمومیه ممکنه کسی با اون خصوصیات ببینه کامنتشونو و دلش بشکنه خیلی اعصبانی میشم 💔

نه بابا من ناراحت نمیشم خودم اسممو دوست دارم و معتقدم ملت اختیار اسم خودشونو دیگه دارن حداقل😂😂💔اخ ...

چون دیده نمیشه کسی ،حساسیتی نشون نمیدن یه عده .درحالیکه همین ادم اگه جلوی روت باشه خیلی احتمالش کمه این شکلی حرف بزنه.(استثنا هم هست مثل یکی از افراد فامیل ما  که حتی به مادر  بچه ۲ساله میگه بچت چقدر زشته😑😑😑)