khanome_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2680 عنوان گوشم زخمه 150 بازدید | 21 پست من گوشمو دوباره پیرسینگ کردم بعد اون قبلیه ک برای بچگیمه سمت چپیش هروقت میخوام گوشواره بندازم زخم میشه قرمز میشه گرفتگی داره پماد چی بزنم زخمش خوب شه آینده روشنه 1402/04/06 | 03:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanome_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2680 عادیه این زخما تا چند ماه اینی ک میگم زخم میشه پیرسینگ قدیمی اس آینده روشنه
uuuqhwh عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 8051 اینی ک میگم زخم میشه پیرسینگ قدیمی اس اعچند ساله پرسینگ کردی؟
khanome_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2680 سلام. خوب. سوراخ قبلی. سمت. چپ نخ. بندار. چندمدت با نخ خوب میشه؟ مگه میشه؟ گوشواره میندازم همیشه زخم میشه باد میکنه آینده روشنه
naz13gool عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 اینی ک میگم زخم میشه پیرسینگ قدیمی اس همون. حرف من. گوش کن. اگه. میخواهی. کامل. بگم. اگه. انجام میدی. اگه. هم نه. خود دانی خواهر.
khanome_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2680 اع چند ساله پرسینگ کردی؟ فکر کنم ۱۷ ۱۸ سالی میشه آینده روشنه
khanome_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2680 همون. حرف من. گوش کن. اگه. میخواهی. کامل. بگم. اگه. انجام میدی. اگه. هم نه. خود دانی خواهر. بگو آینده روشنه
uuuqhwh عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 8051 فکر کنم ۱۷ ۱۸ سالی میشه اوه اوهپس شاید عفونتی چیزی کرده خود ب خود زخم میشه چند وقته؟
khanome_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2680 اوه اوه پس شاید عفونتی چیزی کرده خود ب خود زخم میشه چند وقته؟ خود بخود ن هروقت گوشواره میندازم آینده روشنه
naz13gool عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 بگو خواهر. گلم همون گوشت. که. میگی. اول. یه. سوزن چهارلا. نخ کن البته. بستگی. به. سوراخ گوشت داره اگه. ریزتره خوب. بی معنی. نخش. ضخیم تر. باشه بعدش. خوب. مالش. بده. نرمی. گوشت. بعدش با قسمت. پشت. سوزن. خیلی. ارام ارام. فشار بده تا نخ. داخل. بشه. اگه. خودت. دلش. نداری. بده. کسی. دیگه. درد ان چنان. نداره. ولی. خوب. اگه. حساس. هستی. بده. کسی. دیگه. بکنه بعدش. کامل. نخ. رد شد. گره. بزن. زیاد. بلند. نباشه. کوتاه. هم. نباشه. گره. برن. بعد دو شب. هرشب. چرب. کن. دوطرفش. اروم. بچرخون. باور. کن. ده. روز. بعدش. دربیار. اگه. دیدی. ژخم. شد. بیا. دعوام. کن. هرچی. دلت. خواست. بگو. بهم
khanome_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2680 خواهر. گلم همون گوشت. که. میگی. اول. یه. سوزن چهارلا. نخ کن البته. بستگی. به. سوراخ گوشت داره اگه. ر ... عشقم چرا انقدر نقطه میزاری سرم گیج رفت تا بخونم🤣 مرسی بازم ممنون آینده روشنه
naz13gool عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 خواهر. گلم همون گوشت. که. میگی. اول. یه. سوزن چهارلا. نخ کن البته. بستگی. به. سوراخ گوشت داره اگه. ر ... بازم سوالی. داری. بپرس. بیشتر. راهنمایی. ات کنم. من دیگه. عمری. کارم. همین. هست. همه. ازم راضی. بودن. نه. مزدی. میخوام. نه. چیزی. اگه. راضی. بودی. یه. دعا. برام. بکن. اگه. همنه. هرچی. گفتی. قبولت. دارم. خواهر. عزیزم