2777
2789
بله اکثرا پول غذا رو حساب میکنن یکم بیشتر از اون میدن

با احترام ولی بنظرم خیلی اشتباه هست

واقعا اگر صاحب مجلسی این تفکر رو داشته باشه خیلی بده

طرف مگه می‌ره رستوران ، خب صاحب مجلس جای ارزون تر عروسیش رو بگیره

قرار نیست که مهمان ، پرسی حساب کنه 

۵۰۰ خوبه باز، یه عده میگفتن  یک میلیون درسته خرج ها زیاده ، ولی خب الان یه کارگر بخاد ...

آخه فامیلم که نیست دوستشه ،درسته هرجا گرونه،ولی دیگه در اون حد نه دیگه ،500بده کافیه

گنجشک های درنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تالار های ارزان برن مردم تو خونه هم میشه .. شهرستان. خونه ویلایی های حیاط دار تو باغ رستوران هم دی ...

😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اره ولا فکر کن من عروسی بگیرم ، مهمون که دعوت میکنم باید جوری حساب کنه که خرجش در بیاد!!

آره دیگه باید بدونه یه غریبه اونقدرا کادو نامیده ،پول شامشو  بیشتر می‌ذاره میده

گنجشک های درنده
برو سرچ کن عمارت دانیال برای ورودی هر یک مهمان ۸ تومن میگیره تازه من قیمت منو پایینشو دارم👩‍🦯

خب شما داری جایی را مثال میزنی که ۸۰ درصد مردم نمیرن برای مردم معمولی فکر نمی‌کنم صرف کنه تالاری برن که انقدر ورودیش باشه اگه بخوان برن هم توانایی مالیش را ندارن 

قیمت‌هایی که بعضیا میگن و میخوان لاکچری به نظر بیان برای همین پز دادن توی نی نی سایت خوبه ولی تو دنیای واقعی خبری از این لارج بودنا نیست 

آها از اول گفتی من 2نفری گفته فکر کردم ازدواج کردین با شوهرتون میرین

ازدواج کردم ولی بعضیا مردا رو حنابندون دختر دعوت نمیکنن

شوهرش آشنای شوهرمه برا حنابندون خودش دعوتش کرده ولی این نمیره

خب شما داری جایی را مثال میزنی که ۸۰ درصد مردم نمیرن برای مردم معمولی فکر نمی‌کنم صرف کنه تالاری برن ...

عزیزم تالارای فوق العاده معمولی با منوی دو غذا الان ۵۰۰ درمیاد برای هرمهمان

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.