تالار های ارزان برن مردم تو خونه هم میشه .. شهرستان. خونه ویلایی های حیاط دار تو باغ رستوران هم دی ...
😐
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
برو سرچ کن عمارت دانیال برای ورودی هر یک مهمان ۸ تومن میگیره تازه من قیمت منو پایینشو دارم👩🦯
خب شما داری جایی را مثال میزنی که ۸۰ درصد مردم نمیرن برای مردم معمولی فکر نمیکنم صرف کنه تالاری برن که انقدر ورودیش باشه اگه بخوان برن هم توانایی مالیش را ندارن
قیمتهایی که بعضیا میگن و میخوان لاکچری به نظر بیان برای همین پز دادن توی نی نی سایت خوبه ولی تو دنیای واقعی خبری از این لارج بودنا نیست
خب شما داری جایی را مثال میزنی که ۸۰ درصد مردم نمیرن برای مردم معمولی فکر نمیکنم صرف کنه تالاری برن ...
عزیزم تالارای فوق العاده معمولی با منوی دو غذا الان ۵۰۰ درمیاد برای هرمهمان
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.