2777
2789
عنوان

چرا گذارش زدید

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 36 پست
شوهرت تو رو زندونی کرده؟ یا بخاطر گوشی رفتی تو  انباری وبهت اجازه نمیده استفاده کنی.

گفت پدرش زندونی کرده ولی تو تاپیک های قبلیش گفته پدر و مادرش فوت شدن 

الانم میگه این حرفهام از زبون مادرش بوده

🌈🖤⛵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داره از احساسات کاربرا استفاده میکنه  حرفهاش ضد و نقیض در اومد  الانم میگه اون ناپ ...

قبلا تو یکی از تاپیکاش گفته بود داستان مادرش بوده و خودش اون دختر دوساله بوده که الان ۱۸ سالشه .

گفت پدرش زندونی کرده ولی تو تاپیک های قبلیش گفته پدر و مادرش فوت شدن  الانم میگه این حرفهام از ...

آره  خوندم .  میخواستم بیشتر بگه . 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

قبلا تو یکی از تاپیکاش گفته بود داستان مادرش بوده و خودش اون دختر دوساله بوده که الان ۱۸ سالشه .

اون تاپیک قبلیش وقتی ترکید و دستش روشد اون تاپیک رو زد 

تو یکی از تاپیکاش گفت حالم خوب نیست پریودم پول نوار ندارم 

کاربرها بهش میگفتن پارچه بزار میگفت پارچه ندارم

میگفتن تی شرت کهنه بزار میگفت ندارم 

یه کلمه چرا نگفت اون داستان مامانم بود؟؟؟

🌈🖤⛵
آره  خوندم .  میخواستم بیشتر بگه .

ولی اینم در نظر بگیریم شاید ناراحتی روحی یا اعصاب دارن . چون شش دانگ نبود بنده خدا شاید طفلی نیاز داشته به فضای مجازی .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

اون تاپیک قبلیش وقتی ترکید و دستش روشد اون تاپیک رو زد  تو یکی از تاپیکاش گفت حالم خوب نیست پر ...

شاید بنده خدا  دچار توهم  یک بیماری  باشه.باید در نظر گرفت این اقلیتو .و با دلشون  راه اومد.

اون تاپیک قبلیش وقتی ترکید و دستش روشد اون تاپیک رو زد  تو یکی از تاپیکاش گفت حالم خوب نیست پر ...

تاپیکی که گفته داستان مادرشه مال تاریخ سوم تیر هستش .تاپیک نواربهداشتی برای الان بود .

شوهرت تو رو زندونی کرده؟ یا بخاطر گوشی رفتی تو  انباری وبهت اجازه نمیده استفاده کنی.

نه بابا بخاطر ی چیزی الکی منو زندونی کرد الان داداشم منو آورد بیرون 

خدا جون این بدبختی که تموم میشه؟  
تاپیکی که گفته داستان مادرشه مال تاریخ سوم تیر هستش .تاپیک نواربهداشتی برای الان بود .

آره میدونم ،حتی اگه برای قبل تر هم بود دلیل بر قطعی بودن واقعیت نیست

میگم هر چی سوال میکردیم به عنوان شخص حاضر جواب میداد 

اصلا نگفت این داستان من نیست و مال مادرش بوده

🌈🖤⛵
بچه ها ی کم دقت کنید مادرش دوتا بچه داشته ی پسر ی دختر .الان مادر نداره  پدر داره و برادر بزرگت ...

اره عزیزم من راست میگم ولی اينان که فکر میکنن همه دروغ میکنن

نه بابا بخاطر ی چیزی الکی منو زندونی کرد الان داداشم منو آورد بیرون 

خوب خدارو شکر .عزیزم .  

شما درباره من هیچی نمیدونید پس الکی قضاوت نکنید من چه غلطی کردم تاپیک زدم لطفا نی نی یارو تگ کنید میخوام تعلیق بشم