آرامش780 مدیر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 79 عنوان چرا گذارش زدید | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 36 پست واقعا که اون تاپیکم که گفتم پدر و مادرم مردن اون داستان زندگی مامانم بود من دورغ نگفتم مرد هم نیستم من دخترم و از کاربرا هم پول نخواستم من که نگفتم به من پول بدید خدا جون این بدبختی که تموم میشه؟ 1402/04/06 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گردسوز عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 8320 شوهرت تو رو زندونی کرده؟ یا بخاطر گوشی رفتی تو انباری وبهت اجازه نمیده استفاده کنی. گفت پدرش زندونی کرده ولی تو تاپیک های قبلیش گفته پدر و مادرش فوت شدن الانم میگه این حرفهام از زبون مادرش بوده 🌈🖤⛵
atefeeeeeeeeeh عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6410 بچه ها ی کم دقت کنید مادرش دوتا بچه داشته ی پسر ی دختر .الان مادر نداره پدر داره و برادر بزرگت ... چطور تو انبار گوشی نگرفتن چرا عکس نداد کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥
شیما0002 عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1197 داره از احساسات کاربرا استفاده میکنه حرفهاش ضد و نقیض در اومد الانم میگه اون ناپ ... قبلا تو یکی از تاپیکاش گفته بود داستان مادرش بوده و خودش اون دختر دوساله بوده که الان ۱۸ سالشه .
شیما0002 عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1197 چطور تو انبار گوشی نگرفتن چرا عکس نداد نمیدونم والا.چی بگم .
پیتزا1403 عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 8981 گفت پدرش زندونی کرده ولی تو تاپیک های قبلیش گفته پدر و مادرش فوت شدن الانم میگه این حرفهام از ... آره خوندم . میخواستم بیشتر بگه . دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸
گردسوز عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 8320 قبلا تو یکی از تاپیکاش گفته بود داستان مادرش بوده و خودش اون دختر دوساله بوده که الان ۱۸ سالشه . اون تاپیک قبلیش وقتی ترکید و دستش روشد اون تاپیک رو زد تو یکی از تاپیکاش گفت حالم خوب نیست پریودم پول نوار ندارم کاربرها بهش میگفتن پارچه بزار میگفت پارچه ندارممیگفتن تی شرت کهنه بزار میگفت ندارم یه کلمه چرا نگفت اون داستان مامانم بود؟؟؟ 🌈🖤⛵
پیتزا1403 عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 8981 آره خوندم . میخواستم بیشتر بگه . ولی اینم در نظر بگیریم شاید ناراحتی روحی یا اعصاب دارن . چون شش دانگ نبود بنده خدا شاید طفلی نیاز داشته به فضای مجازی . دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸
پیتزا1403 عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 8981 اون تاپیک قبلیش وقتی ترکید و دستش روشد اون تاپیک رو زد تو یکی از تاپیکاش گفت حالم خوب نیست پر ... شاید بنده خدا دچار توهم یک بیماری باشه.باید در نظر گرفت این اقلیتو .و با دلشون راه اومد. دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸
شیما0002 عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1197 اون تاپیک قبلیش وقتی ترکید و دستش روشد اون تاپیک رو زد تو یکی از تاپیکاش گفت حالم خوب نیست پر ... تاپیکی که گفته داستان مادرشه مال تاریخ سوم تیر هستش .تاپیک نواربهداشتی برای الان بود .
آرامش780 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 79 شوهرت تو رو زندونی کرده؟ یا بخاطر گوشی رفتی تو انباری وبهت اجازه نمیده استفاده کنی. نه بابا بخاطر ی چیزی الکی منو زندونی کرد الان داداشم منو آورد بیرون خدا جون این بدبختی که تموم میشه؟
گردسوز عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 8320 تاپیکی که گفته داستان مادرشه مال تاریخ سوم تیر هستش .تاپیک نواربهداشتی برای الان بود . آره میدونم ،حتی اگه برای قبل تر هم بود دلیل بر قطعی بودن واقعیت نیستمیگم هر چی سوال میکردیم به عنوان شخص حاضر جواب میداد اصلا نگفت این داستان من نیست و مال مادرش بوده 🌈🖤⛵
آرامش780 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 79 بچه ها ی کم دقت کنید مادرش دوتا بچه داشته ی پسر ی دختر .الان مادر نداره پدر داره و برادر بزرگت ... اره عزیزم من راست میگم ولی اينان که فکر میکنن همه دروغ میکنن خدا جون این بدبختی که تموم میشه؟
پیتزا1403 عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 8981 نه بابا بخاطر ی چیزی الکی منو زندونی کرد الان داداشم منو آورد بیرون خوب خدارو شکر .عزیزم . دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸
آرامش780 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 79 اون تاپیک قبلیش وقتی ترکید و دستش روشد اون تاپیک رو زد تو یکی از تاپیکاش گفت حالم خوب نیست پر ... شما درباره من هیچی نمیدونید پس الکی قضاوت نکنید من چه غلطی کردم تاپیک زدم لطفا نی نی یارو تگ کنید میخوام تعلیق بشم خدا جون این بدبختی که تموم میشه؟