2821
2789
عنوان

ولش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 24 پست
اها چ بد اگ واقعا از ته دل دوس داشتع باشین همو بره اونور خیلی اذیت میشه خیلی  من نامزدم رفته ب ...

مبدونی من دوسش دارم اما اون خیلی خیلی بیشتر داره بیشتز از هر چیز تو دنیا واقعا نمیدونم قراره چیکار کنه کاش بتونه فراموش کنع حالم خیلی بده خیلی عذاب وجدان دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبدونی من دوسش دارم اما اون خیلی خیلی بیشتر داره بیشتز از هر چیز تو دنیا واقعا نمیدونم قراره چیکار ک ...

خب بایدم داشته باشی اخه انقد یهویی ول کردی خو معلومع بچع مردمو نابود کردی اینجور ک میگی دوسم داره ک کلا خرابش کردی رف

کاش کم کم مهرتو میبردی از دلش ن انقد یهویی ک دیونه شع

خب بایدم داشته باشی اخه انقد یهویی ول کردی خو معلومع بچع مردمو نابود کردی اینجور ک میگی دوسم داره ک ...

ببین منم دوسش داشتم اما خانواده ام میگفتن ن اونقد تو گوشم گفتن ک منم گفتم واقعا دوتا چیز نشدنی انقد دوری و ... من خواسم سرد بشم اما اون تو سردی ام درک میکرد هیجی نمی‌گفت هیچی از علاقش کم نمیشد مطمئنم ک تو این دنیا دیگ هیچکی پیدا نمیشه ک اندازه اش دوسم داشته باشه

ببین منم دوسش داشتم اما خانواده ام میگفتن ن اونقد تو گوشم گفتن ک منم گفتم واقعا دوتا چیز نشدنی انقد ...

ببین دوریو اینا رو ول کن اگ واقعا قسمت هم باشین اون انتالیام باشه مال تو میشه اگم قسمت هم نباشین همسایع دیوار ب دیوارم باشین بهم نمیرسین 

درکل کاش اولا وارد رابطع باش نمیشدی دوما وقتی شدی کاشکی با توجه ب شرایطتت ک میدونی کاش وارد رابطه دوستانه میشدی باش ن عاشقانه ک اگ یهوییم تنهاش گذاشتی داغون نشه 

اما تصمیمی گرفتی محترمه قطعا خودت صلاح زندگیتو بهتر میدونی 

ببین دوریو اینا رو ول کن اگ واقعا قسمت هم باشین اون انتالیام باشه مال تو میشه اگم قسمت هم نباشین همس ...

میدونی امروز ن یه روز میخاس تموم شه الان میدونم زنگ بزنم انگار دنیارو بش دادن اما نمیخام چند بار این زجر و بکشه یکبار تموم شا و بتونه فراموشم کنه

میدونی امروز ن یه روز میخاس تموم شه الان میدونم زنگ بزنم انگار دنیارو بش دادن اما نمیخام چند بار این ...

اهوم....

اما دلشو نشکن کاش منطقی بهش میفهموندی ک ب درد هم نمیخورین راحتر بود واسش

البته طبق حرفات ک گفتی اونقد دوست داره ک اگ دلشم شکستع باشی اه و نفرینت نکنه اما انقد یهویی جدایی سخته اما کنار اومدن باش شدنیه ولی زمان میخا