2777
2789
عنوان

جنینم دو هفته است رشد نکرده😭😭باید سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5788 بازدید | 80 پست

من سه ماهه باردار بودم خونریزی کردم ۶ روز کامل   بعد رفتم ازمایشگاه گفتم وآزمایش وتکرار کردم  خانومای آزمایشگاه گفتن نه بارداری بچت مشکلی نداره  

۴ ماهه شد بارداریم رفتم سونو دکتر گفت وا این بچه اصلا رشد نکرده واندازه یه بچه بیست روزس باید سقطش کنی 

که من گفتم آقای دکتر حقیقت من یک ماه پیش به مدت ۶ روز خونریزی شدید داشتم 

گفت امکان داره سقط کردی ودوبارا باردار شدی ساعت ۱۲ نصف شب منو فرستاد آزمایش ارژانسی انجام دادم و دکتر جواب ودید گفت نه بچت کلا بیست روزس وهیچ مشکلی نیست شما بارداری قبل وسقط کردی بلافاصله باردار شدی والان پسرم ۷ سالشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

عزیزم🥺حتما حکمتی بوده وانشالله که دوباره باردار میشی و صاحب فرزند سالم و صالح بشی ❤

تو بارداری بعدی  برای سلامتی بچه  دعا کن  دختر یا پسر بودنش رو بسپر به خود خدا اون بهتر صلاح مارو میدونه🙁🥺

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه ماهه باردار بودم خونریزی کردم ۶ روز کامل   بعد رفتم ازمایشگاه گفتم وآزمایش وتکرار کردم &n ...

چه عجیب و باحال خدا حفظش کنه

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
الان لکه بینی داری؟

نه اصلا

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
از ماما قرص گرفتی گلم؟

منم دکتر نامه داد گفت برو بیمارستان کورتاژ کن من توخونه با دمنوش گرم و زعفران و بپربپر و پیاده روی سقط کردم دراخر فقط دوتا سایتوتک خوردم که لکه هام بیفته

خودتی😊