sisijooooonam مدیر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1027 عنوان درد سینه ها | مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 32 پست من تقریبا ماه پیش رفتم پیش دکتر دوتا از سینه هام درد میکرد. بهم ویتامین ایی و گل مغربی داد. الان خوردم خوب نشدم برم سونو بدم خیلی میترسم کسی بوده مثلذمن باشه😔😔😔😔😔😔😔 اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥ 1402/04/06 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sisijooooonam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1027 فکرکن من چون مادرم سرطان ریه داره من دیگه میگفتم خودشه ،راستی برو پرولاکتینت چک کن ،من چک کردم عالی ... منم دقیقن همین علایم رو دارم اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9276 مال من نوک شینه ام از داخل یهو تیر میکشه من دردش پخش بود از زیر بغل تا نوک سینه تو یه نقطه نبود
sisijooooonam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1027 فکرکن من چون مادرم سرطان ریه داره من دیگه میگفتم خودشه ،راستی برو پرولاکتینت چک کن ،من چک کردم عالی ... انشالله زود سلامتیشو ب دست میاره ۱۲۰ساله سایه اش بالاسرتون باشه لبتون کنار هم خندون باشه اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
sisijooooonam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1027 من دردش پخش بود از زیر بغل تا نوک سینه تو یه نقطه نبود اره دقیقن. منم اینجور یهو ی جایی درد میگیره اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
تیارا۹۸۶۸ عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1384 جدی..جای نگرانی نیست؟ من مُردم از استرس.. آنقدر درد داره ک دستم بشون میخوره جیغم در میاد..اول چپی ... منم همین رگش متورم میشد شدید البته مال استرس هم هستا الان شماها میگید من نوک سینم درد گرفته مال فشار معدم هست
تیارا۹۸۶۸ عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1384 انشالله زود سلامتیشو ب دست میاره ۱۲۰ساله سایه اش بالاسرتون باشه لبتون کنار هم خندون باشه متشکر عزیزم
sisijooooonam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1027 گوگل بیصاحب 🤣🤣. بقران علایم های سرطان سینه رو زده بود دقیقن عین مال من بود..داشتم سکته میکردم اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49441 منم همین رگش متورم میشد شدید البته مال استرس هم هستا الان شماها میگید من نوک سینم درد گرفته & ... آره ..نوکش دست میزنم دردناک و داغ..یه حالیم.حتی فکر کردمنکنه قارچ باشه🥴پماد قارچم زدم. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49441 گوگل بیصاحب 🤣🤣. بقران علایم های سرطان سینه رو زده بود دقیقن عین مال من بود..داشتم سکته میکردم 😂همین..متاهلید؟ ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
تیارا۹۸۶۸ عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1384 آره ..نوکش دست میزنم دردناک و داغ..یه حالیم. حتی فکر کردمنکنه قارچ باشه🥴 پماد قارچم زدم. برو دکتر گل مغربی خوبه،اب ولرم بشور،عفونتم میشه
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49441 برو دکتر گل مغربی خوبه،اب ولرم بشور،عفونتم میشه ببخشید دکتر برم چه متخصصی؟؟زنان زایمان؟؟گل مغربی قرص یا دمنوش؟ ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
تیارا۹۸۶۸ عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1384 گوگل بیصاحب 🤣🤣. بقران علایم های سرطان سینه رو زده بود دقیقن عین مال من بود..داشتم سکته میکردم شما هرچی بزنی حتی کمر درد میرنه توده نخاعی،یکی ازعلائم اصلیذسرطان کاهش وزن بی دلیل هست
sisijooooonam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1027 برو دکتر گل مغربی خوبه،اب ولرم بشور،عفونتم میشه گل مغربی میخورم دیگع اصلا اثر نداره اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
sisijooooonam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1027 شما هرچی بزنی حتی کمر درد میرنه توده نخاعی،یکی ازعلائم اصلیذسرطان کاهش وزن بی دلیل هست جدی اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
sisijooooonam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1027 😂همین.. متاهلید؟ بله عزیزم ی پسر سه ساله دارم اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥