2777
2789
عنوان

نامزدیمو میخوام بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 36 پست
عزیزم چرا اینقد عجله داری؟؟تازه چند ماهه نامزدین من خیلیارو دیدم یک تا دوسال نامزد بودن شاید نامزد ...

نه من خیلی صبر و تحمل کردم وضعیت مالیش هم خوبه هر دفعه بهونه های مختلفی میاره حتی تاریخشو مشخصه میکنه ولی بدقولی میکنه الانم دیگه رفتارش باهام سردتر شده 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
نه من خیلی صبر و تحمل کردم وضعیت مالیش هم خوبه هر دفعه بهونه های مختلفی میاره حتی تاریخشو مشخصه میکن ...

خب شاید مشکلی داره مردا مثل ما مونثا نیستن که هرچی تو دلشونه رو بگن، اینکه تاریخ مشخص میکنه یعنی براش مهمه.غصه نخور و اهمیت نده

تازه دوران نامزدی خیلی شیرینه چرا میخای اینقد زود تمومش کنی.

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملت چه پررو و بی درک شدن😐باباش بیمارستانه توقع داره عقد کنن🤦‍♀️

عزیزم تازه ۳ روزه که رفته بیمارستان 

اون کاربر گفتن برای عید قربان مشخص کنید منم گفتم الان پدرش بیمارستانه نمیشه 

قبلش که مشکلی وجود نداشت چی سره بهونه های مختلف همش عقب میندازه 

خب شاید مشکلی داره مردا مثل ما مونثا نیستن که هرچی تو دلشونه رو بگن، اینکه تاریخ مشخص میکنه یعنی برا ...

بابام دیگه اجازه نمیده باهاش برم بیرون میگه بخادت میاد عقدت میکنه 

اول با پدر و مادرت مشورت کن بعد با خودت پسره حرف بزن اولتیماتوموبده ک بهم میزنی خودشو تکون میده یا ت ...

چند بار بهش گفتم ولی اهمیتی نمیده انگار بود و نبودم فرقی نداره براش

عزیزم بگو‌ فعلا محضری عقد کنیم که هزینه هم نداره بعد که دستت باز شد جشن بگیریم این دو سه هفته عقد ک ...

کلا قرار بر عقد محضری بود جشن نمیخواستیم بگیریم 

2790
2778
2791
2779
2792