2821
2789
عنوان

دلم گرفته😭🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 18 پست
عزیزم 🥺🥺 می‌دونی توکل بر خدا یعنی چی ؟  یعنی خدایا نمی‌دونم چطوری ولی خودت درستش کن 😍 و این ...

توکل میکنم به خدا انشالله خودش حاجتمو بده 

این روزا همش درحال دعا کردنم ذکر گفتنم 

مرسی عزیزم❤️

..
خیلی حالم بده  حتی شبا هم کابوس میبینم با یکی دیگ دارم ازدواج میکنم  گرفتار عشق و عاشقی ...

حالا من یجوری بیقرار و بدحال میشم وفتی به این فکر میکنم اون با کسی دیگه ای ازدواج کنه 😔 منم دعا کن عزیزم 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا من یجوری بیقرار و بدحال میشم وفتی به این فکر میکنم اون با کسی دیگه ای ازدواج کنه 😔 منم دعا کن ...

اون خودش ازدواج کنه کمتر میسوزم تا خودم به اجبار زن یکی دیگ بشم اینجوری میدونم براش بی ارزش بودم با ازدواجش 

انشالله شما هم هر خواسته ای ک دارین برسین الهی امین 

صلوات فرستادم

..
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز