2777
2789
عنوان

شام چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 28 پست

کتلت سمبوسه کوکو سبزی کوکو سیب‌زمینی سالاد ماکارونی

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اعه ما عاشقشیم دوپیازه هم خوشمزه اس نمیدونم شما اسمشو چی میذارید (سیب زمینی آبپز و له میکنی ق ...

نداریم ما دو پیازه.ولی حانم برادرم شیرازیه دارن

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام
من ساندویچ مرغ و قارچ قراره درست کنم البته خستم اگه حال داشته باشم😁😁😁😄😄😄

منم حال نداشتم همسرم هات داگ خرید خودشم درست کرد

من الان خورشت گذاشتم تا ببینم گوشت قرمز کی میپزه. هوس کردم بخدا ازصبح تا الان هیچی نخوردم باردارم از صبح  ببخشید فقط تو حیاط نشستم بالا میارم آب هم نمیتونم بخورم😭😭

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
من الان خورشت گذاشتم تا ببینم گوشت قرمز کی میپزه. هوس کردم بخدا ازصبح تا الان هیچی نخوردم باردارم از ...

اخی عزیزمممم 

انشالله به سلامتی

ولی خیلی به غذا و تغذیه ات برس حسابی مواظب خودت و نی نی باش

آبگوشت بود خوردیم زورم میاد برم ظرفا رو بشورم

نوش جون منم حسش نبود همسرم هات داگ گرفت خودشم سرخ کرد

خوشبختانه از ظهر ظرف تو ماشین بود گذاشتم توش و روشنش کردم وگرنه اصلا حس ظرف نداشتم

خانوما سالاد ماکارونی بگین چطوره؟

بزار یه قابلمه آب بجوشه بعد که جوش آوند توش نمک و روغن بریز ماکارونی بریز توش یکم که نرم شد آبکش کن بزار سرد شه

برای مواد داخلش هر چی دوست داری میتونی بریزی

ژامبون یا مرغ ریش ریش

خیارشور

هویج آب پز

ذرت آب‌پز دون

نخود فرنگی

قارچ بلانچ شده

فلفل دلمه ای خیلی خیلی کم طعم خوبی بهش میده

میتونی توش سیب زمینی آبپز و تخم مرغ آب‌پز هم بزنی که به نظرم جالب نمیشه من نمیزنم

آخرشم مواد خرد کردی بریز تو ماکارونی هم بزن سس سفید بزن بهش .تو سس سفید دست و دلبازی کن که خوشمزه تر میشه

اگه میخوای رژیمی باشه ماست بزن یا با سس قاطی کن مانتو ولی زیاد خوشمزه نمیشه

توش فلفل سیاه هم یکم بزن

اخی عزیزمممم  انشالله به سلامتی ولی خیلی به غذا و تغذیه ات برس حسابی مواظب خودت و نی نی باش

مرسی گلم اره باید بتونم غذا بخورم 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️