2777
2789
شروعش چجوریه من درد شدید پریودی دارم حدود هر یه ربع یا ۲۰ دقیقه یکبار اما انقباض ندارم فقط درده میخ ...

انقباض منم نداشتم ،درد شدید منظم .که شدید ترم میشه ،فاصله زمانیشم کمتر میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موقعی که درد داری حتی بعدش که شدید میشه سعی کن جیغ نفتی انرژی از دست میدی  سعی کن نفس عمیق بکشی ...

اااا چه خوب گفتی ، به منم موقع زایمان گفتن جیغ نزن انرژیتو به حبس نفس و زور زدن تبدیل کن موقعی که بهت فشار میاد

گفته بودن جیغ هم ماهارو دستپاچه میکنه نمیذاره بهت برسیم هم انرژیتو میگیره هم بچه میترسه ممکنه عقب بکشه 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
منم کلا روند زایمانم ۴ساعت طول کشید از پذیرش تا بخیه زدن واقعا بدن و شرایط هرکسی متفاوته من از ۱۸ ...

خدا رو شکر،والا من انقد عذاب کشیدم ساعت۹ صبح کیسه ابم پاره شد تا ۱۱ و نیم شب طول کشید سرم زدن قرص زیر زبونی ماساژ بااب گرم بشین پاشو آخرش با کلی بخیه ساعت از ۱,شب گذشته بود اومدم بخش

خدا رو شکر،والا من انقد عذاب کشیدم ساعت۹ صبح کیسه ابم پاره شد تا ۱۱ و نیم شب طول کشید سرم زدن قرص زی ...

ای وای عزیزم چقدر سخت اخه ، خیلی طول کشید برا شما 😓

حالا دردش یک طرف استرس اینکه کی دنیا میاد و چی میشه یک طرف . چقدر سختی کشیدی برا زایمانت خدا بچتو برات حفظ کنه ایشالا

واقعا بدن ها متفاوته

من سرکلاژی بودم جفت و جنین خیلی پایین بود از طرفی دهانه رحمم هم ۱۸ هفته باز شده بود واسه همینا راحت زاییدم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....