2777
2789
انشالله ی روزی بتونید خودتون پوششتون روانتخاب کنید عزیزم

انشالله به امید اون روز که هیچ نمیرسه

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله منم بتونم مثل شما چادری اراسته باشم نه شلخته

حتما همینطوره عزیزم 

من چیزایی ک رعایت میکنم همیشه تلق روسری دارم از روسری های قواره بزرگ استفاده میکنم  

سعی میکنم چادرم چروک نداشته باشه 

معمولا یکی از چادر هام دم دستیه و ب قول قدیمی ها برای خاک بازیه 

پول ب مانتو  نمی‌دم همونو روسری یا چادر جدید میخرم 

بهتره شلوار زیر چادر راسته یا کمی جذب باشه شلوار های مد امروزی مثل نام استایل و ... اصلا خوب نمیشه 

کیف هام هم معمولا رو دوشی و کوچولو انتخاب میکنم در حد عابر بانک و گوشی چون الان بچه هامم بزرگم هرکدام کوله مخصوص خودشون رو برای خوراکی لباس و اسباب بازی دارن

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
اقا هی نام کاربریتو میبینم ادامش این میاد تو ذهنم..... دهانت را ببند ملعون .... فک کنم ابن مرجانه ای ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
حتما همینطوره عزیزم  من چیزایی ک رعایت میکنم همیشه تلق روسری دارم از روسری های قواره بزرگ استف ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی عزیزم.

انشالله عاقبت بخیربشی

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

دوستان بدونید عبابسیارمتنوع هست وراحتہ..و زیباست بہ شرطے ڪہ مناسب قد هیڪل و اندامتون بگیریدوبراے ست ڪردن باروسرے و ڪیف ڪفش دقت ڪنید

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
حتما همینطوره عزیزم  من چیزایی ک رعایت میکنم همیشه تلق روسری دارم از روسری های قواره بزرگ استف ...

چقدر مثل من هستید 😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنونم از وقتی که گذاشتی عزیزم. انشالله عاقبت بخیربشی

خواهش میکنم عزیزم همچنین