2777
2789
هههههعی حواهر چی بگم  یه مدت محجبه میگشتم میگفت شبیه اُمُلا میشی تو خیابون مسخرم میکرد جلو فام ...

یه ایه هست 

میخواستم ریپلای کنم برای اونی که با پست اولش نیش زد بیخیال شدم 

ایه ی 186 آل عمران 

میگه و وَلَتَسْمَعُنَّ مِنَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلِكُمْ وَمِنَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا أَذًى كَثِيرًا

میگه حتما حتما حتما.... (سه تا تاکید داره به زبان عربی) شما از زبان کسایی که مومن هستند و اونایی که مشرک هستند اذیت میشید... نیشتون میزنن ،این قطعیه و اذی کثیرا.. و خیلی اینم برای شما ازار دهندست.. 

ولی اگر صبر کنید این از عزم امور است... 

ابه کاملشو میتونی ببینی.. 

پس هممون اینو تجربه داریم میکنیم مثل همیم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال من اینه که ایا توی یک عروسی پوشیدن یک لباس طوسی پر از اکلیل زشت نیست البته باید بگم کوتاهه و پف ...

اگہ منظورت لمہ هست قشنگہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
اگہ منظورت لمہ هست قشنگہ

عه باش ممنون

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
عزیزم اونا از اول چادر رو بخاطر چیز دیگه میزدن وگرنه کسی که حجابش رو بخاطر خدا و پی بردن به ارزش خود ...

ببین

واقعیتش اینه اگه چادری باشی و بخوای عبا بپوشی،در عین اینکه حجاب کاااامل داری ولی ی درجه تنزل کردی ولی اگر واقعا در همون حد با روسری بلند ،این پوشش رو تا اخر ادامه بدی ،این خوبه ولی بازم چادر یه چیز دیگه س.

چادر وقار دیگه ای داره و جالب اینه چادر چون سختیاش بیشتره اجر بیشتری داره،عبا مثل ی مانتوی بلند هست و کلا سختی چادر رو نداره

عبارو ببینی ، باعث میشن خیلی خیلی خوش تیپ بشی و کم کم معمولا رنگای مختلفی ازش میپوشن و این زن محجبه رو جذاب میکنه و این ضدیت داره با اصل حجاب.

چادر مشکی هست و هدفش جلب نکردن نظر نامحرمان هست ولی عبا رو من شخصا از خیلی نامحرما شنیدم که خیلی خوششون میاد ازش و میگن شیکه و  فلان.

این یعنی اصل اول حجاب،یعنی جلب نکردن توجه نامحرم ها رعایت نشده.

من خودم عبا دارم و رنگای مختلف ولی هررررچقدر کلنجار رفتم با خودم،نتونستم حتی یه بار جای چادر بپوشمش

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
واقعا؟من میخوام عبابپوشم چادریم.

ببین

واقعیتش اینه اگه چادری باشی و بخوای عبا بپوشی،در عین اینکه حجاب کاااامل داری ولی ی درجه تنزل کردی ولی اگر واقعا در همون حد با روسری بلند ،این پوشش رو تا اخر ادامه بدی ،این خوبه ولی بازم چادر یه چیز دیگه س.

چادر وقار دیگه ای داره و جالب اینه چادر چون سختیاش بیشتره اجر بیشتری داره،عبا مثل ی مانتوی بلند هست و کلا سختی چادر رو نداره

عبارو ببینی ، باعث میشن خیلی خیلی خوش تیپ بشی و کم کم معمولا رنگای مختلفی ازش میپوشن و این زن محجبه رو جذاب میکنه و این ضدیت داره با اصل حجاب.

چادر مشکی هست و هدفش جلب نکردن نظر نامحرمان هست ولی عبا رو من شخصا از خیلی نامحرما شنیدم که خیلی خوششون میاد ازش و میگن شیکه و  فلان.

این یعنی اصل اول حجاب،یعنی جلب نکردن توجه نامحرم ها رعایت نشده.

من خودم عبا دارم و رنگای مختلف ولی هررررچقدر کلنجار رفتم با خودم،نتونستم حتی یه بار جای چادر بپوشمش

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
من تازه محجبه شدم عبا میپوشم فعلا یدونه مشکی دارم با دوتا روسری  ولی توفکر یدونه رنگ روشن هست ...

خوش بسعادتت که بتازگی باحجاب شدی

واقعا حال خوب این روزاتو خریدارم

ولی سعی کن کم کم از عبا به چادر برسی و عباهای رنگی رو مخصوص مجالس خاص قرار بده نه کوچه و خیابون

برای تحکیم حجاب و تقویت ایمانت ادرس این کانال رو برات قرار میدم

تو ایتا حتما عصوش شو

مطالب فوق العاده ای داره

زیر نظر استاد پناهیان هست.

https://eitaa.com/IslamLifeStyles

تنها مسیر ارامش

خوش بسعادتت که بتازگی باحجاب شدی واقعا حال خوب این روزاتو خریدارم ولی سعی کن کم کم از عبا به چادر ...

مرسی عزیزم

همین الان داشتم آماده میشدم برم عبا رنگی بخرم😅شمارو انگار خدا فرستاد

مرسی عزیزم همین الان داشتم آماده میشدم برم عبا رنگی بخرم😅شمارو انگار خدا فرستاد

شما از بس دلت پاکه مطالب رو زود میگیری وگرنه خیلیا این صحبت ها متاسفانه تاثیری توشون نداره

اون کانالی که گفتم رو حتما عضو شو عزیز 

موفق باشی

سلام خانوما یه سوال دارم عبای بلند با چادر دیدین تا حالا کسی بپوشه؟ منظورم اینه که عبای بلند حالا یا مشکی یارنگی زیر چادر

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
سلام خانوما یه سوال دارم عبای بلند با چادر دیدین تا حالا کسی بپوشه؟ منظورم اینه که عبای بلند حالا یا ...

یه کاربر خانم 

هستن

تو سایت تولیدی عبا دارن

میخواین  اسم کاربری بدم؟

ازشون بپرسین

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚