2777
2789
رفع موخوره فقط با کوتاه کردن سرموعه ولی اینکه دیگه موخوره نشه روغن ارگان میزنم به نوک موهام

روغن آرگان منم شنیدم ولی باز باید بشوریش موهات خشک میشه همون میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهام افتضاح موخوره داشت تا کمرم بود موخوره هاش خیلی بالا اومده بود تا سرشونه هام کوتاه کردم بعد ...

اگه موهات خشکه پایین موهات اصلا شامپو نزن فقط کف سرت بزن خیس شونه نکن سشوار اتو کم بزن ماهی یکبارپایین موهات چن سانت بزن بهتر میشه 

من موهام افتضاح موخوره داشت تا کمرم بود موخوره هاش خیلی بالا اومده بود تا سرشونه هام کوتاه کردم بعد ...

کوتاه نکنی میرسه به کف سرت و ظاهر مو با موخره درکل خیلی زشته.

کوتاه کن

شونه چوبی اصل،روبالشت و کش موی ساتن.

روغن بزن ب نوک موهات هررر شبببب و اگر میشه ببافشون موقع خواب .

از ماسک موی داخل و بیرون حمام استفاده کن تا موهات خشک نباشه که هی موخوره بگیری.

اگر یبوست هم داری درمان کن.

سشوار و اتو اصلا نکش با خیلییییی کم.

نزار موهات خیس بمونه،با پارچه نخی خیلی اروم خشکش کن .

من تا زمانی ک ایناو رعایت میکردم موخوره نگرفتم،موهامم مثل چوب خشک و فره و مستعد موخوره

کوتاه نکنی میرسه به کف سرت و ظاهر مو با موخره درکل خیلی زشته. کوتاه کن شونه چوبی اصل،روبالشت و کش ...

ممنونم از راهنماییت 🙏🏻

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
کوتاه نکنی میرسه به کف سرت و ظاهر مو با موخره درکل خیلی زشته. کوتاه کن شونه چوبی اصل،روبالشت و کش ...

روغن چی ؟

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
اگه موهات خشکه پایین موهات اصلا شامپو نزن فقط کف سرت بزن خیس شونه نکن سشوار اتو کم بزن ماهی یکبارپای ...

ممنون عزیزم همشو رعایت میکنم بخدا خسته شدم 

تاحالا روغن آرگان نزدم مؤثره؟🥲

ببین بعد از اینکه کوتاه کردی باید ماسک مو که خاصیت آبرسانی داره بزنی ووقتی از حمام میای بیرون هنوز موهات خیس هست روغن ارگان بزنی ب