2777
2789
عنوان

سختیای زندگی …

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست
دغدقه من در حال حاضر ابطه خاک بر سریه چون پریودم ولی شوهرم از نیازش کوتاه نمیاد💔🥺شاید ب نظرتون دغد ...

میفهمم چی میگی

نه مسخره نیست 

روش های دیگه ایم هست 

البتع اگه شما اون روشو نمیتونی دیگه همسرت باید درک کنه

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگی نه مسخره نیست  روش های دیگه ایم هست  البتع اگه شما اون روشو نمیتونی دیگه ...

متاسفانه روش دیگه داریم هر ماه تو پریود ولی کلی عذاب میکشم بابتش چکار کنم دیگه شوهرم خیلی طبعش گرمه😞حداقل نمیذاره چندروز بگذره از شدت اون همه خونریزی کم بشه واقعا درک ندارن این مردا🥺

اینکه الان دیگه خونه نداریم و سه هفتس اومدم خونه مادرشوهرم که باهم زندگی کنیم تویه خونه ۶۰ متری یخوا ...

انشالله به خونتون برمیگردید❤️

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

من دغدغه ندارم واقعا🫢

خوشبختم و راضى از زندگى درگيرى ذهنيم اينه چه كارايى دوست دارم انجام بدم قبل مرگ قبل از تموم شدن زندگى

دونه دونه ارزوهامو دنبال ميكنم ميخوام حسابى زندگى كنم

حرف بهم زياد ميزنن كه چرا بچه نميارى و ازين حرفا ولى ديگه ناراحت نميشم ازكسى

سر شدم دراين مورد

ممنون مهربون دارم از تو داغون میشم قربون خدا برم😔

امیدت به خدا باشه عزیزم 

یادمه گفته بودی قرارع بری پس رفتی آخر.. خودت شرایط کار کردن نداری بتونین خونه اجاره کنین؟؟

امیدت به خدا باشه عزیزم  یادمه گفته بودی قرارع بری پس رفتی آخر.. خودت شرایط کار کردن نداری بتو ...

اره خیلی مقاومت کردم بخدا تا بیایم اینجا مریض شده بودم هروز با شوهرم جنگ داشتم اونم میگفت نمیای نیا تو برو خونه ننت طلاقتو بگیر منم با بچم میریم خونه مادرم😔 

طاقت دوری پسرمو نداشتم بخدا... میدونم طفلک اینجا معذبه و دیگه مثل خونه خودش راحت نیس اگه من برم و کنارش نباشم بیشتر داغون میشه

من خودم خیلی دوس دارم کار کنم اما اصلا اجازه هیچ کاری نمیده خیلی محدودم میکنه خیلی

اره خیلی مقاومت کردم بخدا تا بیایم اینجا مریض شده بودم هروز با شوهرم جنگ داشتم اونم میگفت نمیای نیا ...

نمی‌دونم چی بگم واقعا دعا میکنم برات زودتر مشکلت حل بشه😔