2777
2789
آها، نگامیکنم، ولی بیشتر تکون میخوره ورجه وورجه میکنه

اگه وسیله پرت میکنه ودادمیزنه جیغ میکشه وحرف گوش کن نباشه فراموشی داشته باشه وسیله گم کنه بعدیادش نیفته  کجاس ....ازعلتهاشه

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون تاثیر داره داروها؟  من که از عوارض داروها خیلی میترسم ریتالین خیلی پرخاشگر و عصبیش کرده ب ...

خوب ریتالین بی اشتهایی میاره ریسپریدون اشتهاآوره حالامن پسرم ریتالین صبحهامیخوره وظهرمیخوره بی اشتهاس ولی ازساعت۳به ریسپریدون  میخوره اشتهایی برمیگرده حالادکترش گفت شهریوربیارتابرای مدرسه تنظیمش کنم

خوب ریتالین بی اشتهایی میاره ریسپریدون اشتهاآوره حالامن پسرم ریتالین صبحهامیخوره وظهرمیخوره بی اشتها ...

اها به پسر من ریتالین تنها داد حالا خدا کنه این کپسوله اثر داشته باشه

اها به پسر من ریتالین تنها داد حالا خدا کنه این کپسوله اثر داشته باشه

خانمی پسرت توخونه آرومه جنجال به پامیکنه؟؟یافقط برای تمرکزبردیش ؟آخه گفتم همدردیم ازهمدیگه کمک بگیریم

خانمی پسرت توخونه آرومه جنجال به پامیکنه؟؟یافقط برای تمرکزبردیش ؟آخه گفتم همدردیم ازهمدیگه کمک بگیری ...

بیشتر تمرکز چون تو مدرسه به مشکل بر میخوره درسش سخت تر میشه ولی خوب نه اصلن اروم نیس مگه اینکه سرگرم بازی باشه با دوستاش با با گوشی سرگرم باشه