2821
2789
اون لحظه که میخوای سرشون دادبزنی یا خدایی نکرده بزنیشون، بجای ایستادن زانوبزن تا همقدش بشی. مستقیم ب ...

نمیزنم اصلا کتک نمیزنم !!!! همقدشونم میشم اما بچه بزرگ ۶ ساله ام اسپرگر هست توو صورتم به سختی نگاه میکنه داد میزنه هر چیز کوچکی عصبانیش میکنه بچه کوچکم شاد هست معاشرتیه دلش میخ‌اد همه اش بیرون باشه بگرده و من بدجور در سختیهای زندگیم غوطه ورم

دوستان روش های خوبی ارائه دادید ولی گاهی واقعا کنترل خشم دست خود ادم نیست و ریشه ایه و با این راهکار ...

اره واقعا غیر قابل کنترل میشه گاهی اوقات اتفاقا دیروز قرص بیپروپیون شروع کردم نمیدونم چقدر تاثیر میزاره 🤷🏻‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره واقعا غیر قابل کنترل میشه گاهی اوقات اتفاقا دیروز قرص بیپروپیون شروع کردم نمیدونم چقدر تاثیر میز ...

زیر نظر پزشک باش حتما جواب میگیری..همسر من هم مشکل کنترل خشم داشت کوچیک ترین مسائل هم تو لحظه بهمش میریخت و عصبی میشد و داد و بیداد..ولی ده دقیقه بعدش عین بچه ها اروم میشد و پشیمون..حتی یادش نمیومد چرا این رفتارو کرده..دکتر ازش نوار مغز گرفت و متوجه شد مشکل از کجاست یه مدت دارو مصرف کرد الانم خداروشکر نرماله 

خیلی خیلی شکستم خیلی …. چقدر به یه اغوش گرم کسیکه بغلم کنه و بهم بگه تو بد نیستی فقط خسته ایی !!! و ...

بیا بغلم عزیزم ...کی جرات کرده بهت کمتر ازگل بگه ...مگه میشه این قلب ظریف بد باشه؟؟..پاشو دختر تو قوی تر از خیلیایی

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز