2777
2789
عنوان

نی_نی_یار_ش

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من نی نی یارها مامور ان و معذور...وظیفه اشون رو انجام میدن وگرنه کاربری رو نمیشناسن بین این هم ...

این وظیفه باید قانونی باشه ، در واقع ما موقع ثبت نام قوانینی و شرایط ذکر شده رو پذیرفتیم و طبق اونها باید عمل کنیم ، در اصل اگر چیزی بیرون از قوانین رو تعلیق کنند خلاف قانون عمل کردند.

روانپزشکی
نمیدونم ولی پرسیدم ازشون اینو گفتن که مثلا امروز قانون حجاب هست،اگه تاپیک بزنه کسی سایت بهم میریزه.. ...

این کار اعلان سراسری نیست ، و مشروعیت نداره ، الان قوانینی که مثلا وزارت نفت بگه روزی ۱۰لیتر بنزین بیشتر هر فرد نزنه و به جایگاه دار ها بگه این مشروعیت داره ؟ باید توسط مجلس تصویب( که در نی نی سایت پذیرش توسط همه کاربران) بشه و بعد از طریق روزنامه کثیرالانتشار به اطلاع همگانی برسه!

روانپزشکی

سلام بفرمایید گویا مشکلی داشتید؟

من و بقیه نی نی یارها طبق قوانین سایت که هر روز بهمون ابلاغ میشه کار میکنیم 

و برای حذف یا بستن تاپیکی هم دلیلی نداره از کسی اجازه بگیریم یا توضیح بدیدم...تاپیک ممنوعه طبق قانون سایت ممنوع هست و باید حذف بشه

براتون به دو زبان زحمتکشان افقی و انسان گفتم ببینم به کدوم صراط مستقیمن گفتم.......اگر بازم سوالی دارید میتونید با مدیریت صبحت کنید و شما اجازه و حق توهین به نی نی یار رو ندارید همونطور که همه ما برای شما کاربران احترام قایل هستم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar