ثمیییین مدیر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 934 عنوان چرا بیدارید؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 65 پست چرا این وقت شب بیدارید 1402/04/05 | 03:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3930 نه عزبزم میخوام پاک بسع ببخشید ولی چی پاک بشه؟الان دقیقا منظورت اینه از اون سه نقطه ای که زیر پیامته گزارش بدیم؟این بد نمیشه واسه کاربریت؟لطفا جواب بده هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
آش_دوغ۱ عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 4127 ببخشید ولی چی پاک بشه؟ الان دقیقا منظورت اینه از اون سه نقطه ای که زیر پیامته گزارش بدیم؟ این بد ن ... نه عزیزم لینک گذاشتم آبیه نوشته ام تو اون لینک یک تاپیک داشتم میخواستم پاک بشه اگه گزارش بزنن تعطیل میشع تاپیک و تعطیل شد اگه بزنی روش میزنه تعطیل هی مونالیزو
انholy عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 4516 میتونم بپرسم که از افسردگی هست یا نه؟ ن بابامیخوام دیر بیدار شم چون اگر زود بیدار شم باید منتظر دعوا با مامانم باشمساعت ۱۲.۱ بیدار میشم بعد یه ساعت بعد مامانم میخوابه و بعدش هم میره بیرون کمتر باهم دعوا میکنیم ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3930 نه عزیزم لینک گذاشتم آبیه نوشته ام تو اون لینک یک تاپیک داشتم میخواستم پاک بشه اگه گزارش بزنن تعطیل ... ممنون 🙏 هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
بهسا_خوش_اندام_میشود عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11838 میدونی اونروز اعصابم خیلی داغون بود هم پریود بودم هم پسر دوسالم گفته بود شب قبلش عمش خیلی بی دلیل زد ... بهت حق ميدم اما با اين عفريته ها نميشه كاري كرد.قشنگ حرفه اي مجرم جلوه ت ميدن این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
mahsa5674 عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 209 خودم چندروزی هست اومدم خونه بابام قهر نصف شب یهو بیدار شدم رفتم سر گوشیم دیدم شوهرم عکس تابلوی وکیل ... سلام گلم من بهتون درخواست دادم میشه قبول کنین لطفا خیلی ممنون میشم کار واجبی باهاتون دارم