2821
2789
عنوان

زنداداشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 57 پست
یعنی این ۱۵سال میدونست اعتیاد داره و‌کمکش میکرد؟ داداشت تلاشی کرد برای ترک؟ بچه داره؟ من از هفته او ...

نه سه سال پیش معتاد شد

آره دوتا بچه داره 

این بنده خداهم موند ده بار فرستادش کمپ

دیگه آخراش به ما گفت 

معتاد سخت شده بود 

دید دیگه کاری از دستش بند نمیاد رفت 

عزیزم انشالله بمونید براهم

عروس بزرگ و دادشم هم وضعيت زندگيشون خوب نيست و احتمال طلاقشون بالاست ولي فكر نكنم ذره اي دلمون براش تنگ بشه از بس كه شرور و بد ذات بوده !  خدا رو شكر كه بد بود و ما ناراحت نميشيم. و افسوس نميخوريم ابرو نه واسه ما و نه برادرم گذاشته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم داداشت ک 15 سال با تلاشای زن داداشت ترک نکرد چی شد که الان ترک کرده؟ 

نه نه سه سال پیش معتاد شد 

آرم خوشگذرونی بود 

اون سالای اولیم که معتاد نبود فک کنم اصلا فکر زندگی نبوده

عروس بزرگ و دادشم هم وضعيت زندگيشون خوب نيست و احتمال طلاقشون بالاست ولي فكر نكنم ذره اي دلمون ...

وای کاش اینم بد بود

حس میکنم یکی از نزدیک ترین فردای زندگیمو از دست دادم

وقتی به این فک میکنم دیگه نمیتونم مثل قبل ببینمش تا اعماق وجودم آتیش میگیره

نه سه سال پیش معتاد شد آره دوتا بچه داره  این بنده خداهم موند ده بار فرستادش کمپ دیگه آخراش ...

آهان . یعنی کلاااا دو سال اینا اعتیادشو تحمل کرد و با دو بچه جدا شد‌. قضاوت نمیکنم اما به نظرم خیلیییی زود ولش کرد..داداشت هنوز توی دوران طلایی و لذت اعتیاد بوده و ترک سخت بوده براش، بقول خودشون دوران ابرهای صورتی   .کاشکی بیشتر تحمل میکرد زن داداشت‌، چون هرکدوم ازدواج کنن بچه ها سرگردان میشن.

همسر من ۱۴سال درگیر بوده‌. از دوران مدرسه تا ۳۰ سالگی

وای کاش اینم بد بود حس میکنم یکی از نزدیک ترین فردای زندگیمو از دست دادم وقتی به این فک میکنم دیگه ...

قسمت عزيزم، قبلا هم فكر ميكنم با شما در اين مورد حرف زدم  يه تاپيكي زده بودي. واقعا بعضي وقتها طلاق موجب بهتر شدن زندگي طرفين ميشه . و بچه ها در محيط ارام و بدور از دعوا زندگي ميكنند. فكر كنم دو تا هم بچه دارند نه؟

منم شوهرم معتاده ۲۰ساله معتاده من ده ساله زنشم انقدربدبختی کشیدم که بگم کسی باورش نمیشه یه دختر یک سال ونیم دارم ازشوهرم متنفرم ولی بخاطر دخترم موندم تواین زندگی نمیخوام بیشترازاین ضربه بخوره شوهرم خیرسرش ۳۵روزه ترک کرده ولی اخلاقش خیلی بدشده الان خونه مادرش خوابه منو دخترم تنهاییم

دلم گرفت . هم برای داداشت که عمرشون و جوانی و زندگیشو باخت و هم زندادشت که اونم همه چیزشو باخت . کاش هیچ جوونی ، هیچ عزیزی درگیر اعتیاد نباشه و آشیونه هیچ کسی بخاطرش نپاشه😔😔

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منم شوهرم معتاده ۲۰ساله معتاده من ده ساله زنشم انقدربدبختی کشیدم که بگم کسی باورش نمیشه یه دختر یک س ...

الهی 🥺

امیدوارم همه چیز همون جوری بشه که میخوایی

یکی از اقواممون شوهرش خیلی بده اتفاقا یه دختر کوچولوهم داره 

بهش میگن چرا جدا نمیشی میگی همه چیز که خوشبختی پیش شوهر نیست بخاطر دخترش جدا نمیشه 

همیشه میگه شاید قراره یه روز موفقیت دخترمو ببینم همه اینا از یادم بره

دلم گرفت . هم برای داداشت که عمرشون و جوانی و زندگیشو باخت و هم زندادشت که اونم همه چیزشو باخت . کاش ...

آمین🙏🏻🤍

واقعا کاش هیچوقت دنیا اینجوری نبود 

هممون زندگی رو یه باز تجربه میکنیم  

کاش اونجوری که دوست داریم باشه