2777
2789
عنوان

جفت روحی مو پیدا کردم+ماجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 3729 بازدید | 66 پست
از اینجا ک حسش میکنم اونم همینطور مثلا اگه بیاد شهر ما میفهمم یا اگه ناراحت باشه منم ناخوداگاه بغضم ...

اره میتونه جفت روحیت باشه

چجوری پیداش کردی؟

تو رابطه‌ای باهاش؟

زمانی که اولین بار دیدیش حس کردی خیلی وقته میشناسیش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بهم میرسیم؟؟

اگر جفت روحیت باشه واقعا بله به وصال میرسید ولی ممکنه این وسط جدایی هم اتفاق بیوفته

چرا؟

چون باید به بهترین نسخه از خودتون تبدیل بشید برای وصال

باید کارما سوزی کرده باشید

اره میتونه جفت روحیت باشه چجوری پیداش کردی؟ تو رابطه‌ای باهاش؟ زمانی که اولین بار دیدیش حس کردی خ ...

خب احساس ارامش خیلی شدیدی دارم پیشش 

تو رابطم اما خب اون متاهله و منم متاهل قبل اینکه متاهل بشیم ازم خواستگاری کرد ولی مادرش نزاشت بهم برسیم چون فامیل بودیم و بعد خواب مادرشم دیدم ک بهم میگفت حلالم کن بد کردم

اره میتونه جفت روحیت باشه چجوری پیداش کردی؟ تو رابطه‌ای باهاش؟ زمانی که اولین بار دیدیش حس کردی خ ...

اینکه میگید حس کردم میشناسمش شوهرم میگفت وقتی دیدمت حس کردم انگار صدساله میشناسمت

اگر جفت روحیت باشه واقعا بله به وصال میرسید ولی ممکنه این وسط جدایی هم اتفاق بیوفته چرا؟ چون باید ...

اتفاقا بعضی وقتها میگم شاید من خام بودم شاید باید بیشتر پخته بشم ‌ک لیاقتش رو داشته باشم و اونموقع بهم میرسیم کاش بشه از دوریش هروز دارم میمیرم و زنده میشم با شوهرم رابطه ندارم زیاد 

خب احساس ارامش خیلی شدیدی دارم پیشش  تو رابطم اما خب اون متاهله و منم متاهل قبل اینکه متاهل بش ...

من با اینکه باهاش تو رابطه نیستم و حتی تا حالا منو ندیده و نمیشناسه،خودمم این حس آرامشو بهش دارم

ولی زمانی که تازه فالوش کردم تا همین پارسال همش پشیمون بودم که چرا این شخص رو فالو کردم! چون با دیدن هر استوریش عذاب میکشیدم 

بعد متوجه شدم همون استوری ها برای من درس بود منو بزرگ کرد

خب احساس ارامش خیلی شدیدی دارم پیشش  تو رابطم اما خب اون متاهله و منم متاهل قبل اینکه متاهل بش ...

سعی کن ببخشیش!

بار خودتو سنگین نکن

ببخش و رها کن

من امتحان کردم معجزه شد خیلی احساس سبکی میکنم

اتفاقا بعضی وقتها میگم شاید من خام بودم شاید باید بیشتر پخته بشم ‌ک لیاقتش رو داشته باشم و اونموقع ب ...

اره دقیقا

باید به بهترین خودتون تبدیل بشید

ببین اومدن این شخص چه پیامی برای تو داره اومد چیو بهت یاد بده

سعی کن ببخشیش! بار خودتو سنگین نکن ببخش و رها کن من امتحان کردم معجزه شد خیلی احساس سبکی میکنم

نمیتونم ببخشمش خیلی ازیت شدم احساس میکنم خدا عشقمو گزاشته بود سر راهم و مادرش مانع شد چون بابام فوت کرده بود و بچه یتیمم خیلی بی پولی کشیدیم تا الان بجز پول هروز دارم از دوریش زنده ب گور میشم همش میگم اگه مادرش اینجوری نگفته بود الان کنار عشقم بودم و اینقد اینجا دلم نمیشکست