2777
2789

من امروز موندم خونه مادر بزرگ پدریم ،به ابجیم گفتم یادم رفت به مامانم بگم گفتم دیگه ابجیم می‌دونه ،زنگ زده ک کجایی بدون اجازه رفتی حق نداری بمونی بیا 

ولی من بدم میاد از خونه پدر بزرگ مادریم ،اونجا راحترم میمونم. کوفتم کرد حالا ناراحته ک چرا اومدی بین منو مادر بزرگت حرف میندازی 😐😐💔💔💔💔💔

ای بابا اینم از خانواده ما...

خیلی ناراضیم ازشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا با مادری راحتن

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

قبلا با هردوشون راحت بودم 

ولی الان ن 

دلم تنگ شده واسه اون دوران

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
معمولا با مادری راحتن

اخه می‌دونی چیه من مادربزرگ مادریم فوت کرده ،پدربزرگم خیلی سرده تحویل نمیگیره مریض شدنی یاد مادر من میوفته یدونه سلام میدیم اصلا تحویل نمیگیره بگه چطوری نوه گلم ،میگه سالام 😐😐💔💔خب منم بهم برمیخوره چون طرف پدریم خیلی خیلی بهم میرسن دوسم دارن قربون صدقم میرن

بیشتر خانواده مادری...

به شدت الان با عموم درگیریم

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

من با مادریم صمیمی تر هستم

طایفه بابام یه مشت بی سواد زبون درازی هستن که عقل کل میدونن خودشون تو همه مسائل چه درسطح خانوادگی چه بین المللی و کشوری

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨