2777
2789
حتما فشار کار و اینا روشه  به هرحال قهر خوب نیست اگه میدونی نمیاد خودت پیش قدم شو اما من شوهر ...

نمیخوام فک میکنم دیگه نمیخواد منو چندروزه گریه میکنم اون بازی میکنه فیلم می بینه دارم دیوونه میشم🥺

حتما فشار کار و اینا روشه  به هرحال قهر خوب نیست اگه میدونی نمیاد خودت پیش قدم شو اما من شوهر ...

فشار کار روشه چرابرافیلم براهمه چی وقت داره چرا بامن حرف نمی زنه آخه من دیگه خسته شدم همش من حرف میزنم دیگه میخوام لال شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها یه سوال می پرسم ببخشید 

چرا ببخشید فقط رابطه خواستنی میاد وقتایی که قهریم اما کارشوکه میکنه بازمیدونه قهرم ولی نمیاد  آدم اول میاد میگه ببخشید این ادادرمیاره خیلی حرصم میگیره

کاش یه داداش داشتم الان منومیبرد بیرون یکم هوامیخوردم کاش یه جوری میتونستم حرصشو دربیارم 

مثلا من دوتاداداش دارم چیشده 

ول کن رو پای خودت وایسا

خانوادت بخاطر ی جریانی منو ول کردن مامانم بلاک کرده منو

تنهایی عادت کن قوی باشی