2777
2789
عنوان

دوران دبیرستانتون چطور بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست

من گوه به معنای حقیقی کلمه گوه طوری ک الان نمیتونم حتی تو اون محوطه گذر کنم همکلاسیای حسود و عقده ای معلمای بد چقد مدیرمون بهم ضربه روحی زد حرفایی زدکه هنوز تا هنوزه از یاد نمیبرم و با یادداوریشون فقط اشکم میاد همین حالام اشکم اومد 

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد بود تازه تموم کردم افتضاح شد نمره هام

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
من گوه به معنای حقیقی کلمه گوه طوری ک الان نمیتونم حتی تو اون محوطه گذر کنم همکلاسیای حسود و عقده ای ...

منم معلمام ضربه زدن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
من امسال میرم دبیرستان 😍

سعی کن ازش خوب لذت ببری

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
منم معلمام ضربه زدن

چه امضایی بیت اولش  

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن    
منم معلمام ضربه زدن

نهم تا دهم خوب بود همه چی هم درسم عالی هم عاشق شدم و یادش بخیررررر…..

دوم دبیرستان عشقو بوسیدم گذاشتم کنار نامزد کردم 

و سوم دبیرستانم خونه شوهر بودم با کلی مشکل با خانوادش

دانشگاه رفتم ولی اگ ازدواج نمیکردم حتما پزشک میشدم چون بنظر خودم و معلما پتانسیلشو داشتم

ولی خب معلم شدم بازم خدارو شکر 

در کل بنظرم دوران دبیرستان ی دوره طلاییه ک باید قدر دونست و خوب درس خوند فکر همه چی ب غیر از درس ممنوع