2777
2789
عنوان

شیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 28 پست
یه سوال بقیه ی منبع هات چی هستن برای سال یازدهم؟!  من دهمم به نظرت این تابستون به غیر از خیلی ...

ببین من پشت کنکوریم بزار کمکت کنم

اگه دهمت تموم شده و خیلی سبز یه دور زدی برا فیزیک پیشنهادم اینه که نشرالگو بزنی برا ریاضی ایکیو

زیستم کلا باید رو متن و شکل های کتاب مسلط باشی و منابع مختلف کار کنی مثلا ایکیو پینوکیو خیلی سبز میکرو گاج 

ببین من پشت کنکوریم بزار کمکت کنم اگه دهمت تموم شده و خیلی سبز یه دور زدی برا فیزیک پیشنهادم اینه ک ...

ممنونممممم مهربون 🙃❤️ 

حالا یه سوال دیگه ببخشیدا😂 

اینا رو من بزنم داخل تابستون و آزمونم بدم برای کنکور کافیه ؟! 

من چون تجربه نداشتم نمیدونم باید چیکار کنم که بس باشه همش سردرگمم ولی خب میخونم و ته تلاشمو گزاشتممم

گیلی گیلی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونممممم مهربون 🙃❤️  حالا یه سوال دیگه ببخشیدا😂  اینا رو من بزنم داخل تابستون و آزمو ...

اره عزیزم کافیه سعی کن رو مطالب مسلط بشی و واقعا چون زود شروع کردی از همه کنکوریا جلوتری

سال بعدم اگه تونستی و وقت داشتی منبع راحت مثل خیلی سبز در کنار منبع های سخت بزن

تو افزایش تراز ازمونت خیلی کمکت میکنه

من فیزیک ریاضی و زیستم خوبه ولی شیمیم خیلی افتضاحه و کنکورای سالای اخیرم میزنم فیزیک زیست و ریاضی بین ۴۰تا ۶۰ نیزنم

شیمی ۱۰ درصد😐

اره عزیزم کافیه سعی کن رو مطالب مسلط بشی و واقعا چون زود شروع کردی از همه کنکوریا جلوتری سال بعدم ا ...

چه درصدای خوبیییی موفق باشی 

ایشالا اونم درست میشه ...

شما کلاسم رفتی؟! چه نوع مدرسه ای بودی؟!

گیلی گیلی
چه درصدای خوبیییی موفق باشی  ایشالا اونم درست میشه ... شما کلاسم رفتی؟! چه نوع مدرسه ای بودی؟ ...

من که باز پشت کنکور میمونم اگه خدا بخواد

برا زیست من کلاسای استاد عمارلو کلاسینو میرفتم و جزوه هاشو میخوندم ولی میگن استاد عظیمیم خیلی خوبه تو تاملند

برا ریاضی معین کرمی واقعا عالی بود 

فیزیکم خودم میخوندم اول خیلی سبز بعد نشرالگو و این اواخرم ابی قلمچی چون سوالای واقعا خوبی داشت میزدم

چه درصدای خوبیییی موفق باشی  ایشالا اونم درست میشه ... شما کلاسم رفتی؟! چه نوع مدرسه ای بودی؟ ...

معین کرمی که گفتم هم تو مازه و هم سرچ کنی مدرسه الفا اونجاهم هست

مدرسمم دولتی بود 

یه سوال بقیه ی منبع هات چی هستن برای سال یازدهم؟!  من دهمم به نظرت این تابستون به غیر از خیلی ...

فقط شیمی مبتکران بقیه اکثرا خیلی سبز دارم 

راستش هنوز دو دلم نه فعلا که ثبت نام نکردم ولی احتمالا ثیت نام کنم 🥰

Teacher Student | CFU ✨️👩🏻‍🏫

سلام عزیزم  قوربونت عزیزم تو خوبی؟؟ من راستش شیمی یازدهمم خوب نیست ولی دهمم خوبه میخوام تابس ...

اول از همه طرز فکرتو درست کن در مورد شیمی چون واقعا درس سختی نیست که بخوای ازش بترسی 

اگه مییینی یه مبحث خاصی و فقط مشکل داری کلاس برو اگه هم شرایطشو نداری از ویدیو های رایگان استفاه کن حتما من امسال خب نیازی ندیدم ولی پارسال چون دبیرمون خیلی اوکی نبود از ویدیوهای آلا استفاده کردم البته نه اینکه از اولش بخوام ببینم ها فقط مبحثی ک مثلا یخورده مشکل داشتم 

تو شیمی حتما نیازه که پیش نیازا رو از همون پایه خوب یاد بگیری مثلا استوکیومتری رو حتمت از دهم خوب خوب بیا جلو.. 

آره من فقط این دو سال مبتکران داشتم با جزوه های دبیرمون کلاسی هم شرکت نکردم 

کلا خودم علاقه زیادی نسبت به شیمی دارم😅

خلاصه که همین دیگه موفق باشی❤

معین کرمی که گفتم هم تو مازه و هم سرچ کنی مدرسه الفا اونجاهم هست مدرسمم دولتی بود 

معین کرمی شما باهاش نتیجه گرفتی؟ 

اخه من توی سایتای مختلف استاد عزیزی رو بیشتر شنیدم این دوتا چون استادای مازن نمیدونم کدوم بهتره حالا😖

معین کرمی شما باهاش نتیجه گرفتی؟  اخه من توی سایتای مختلف استاد عزیزی رو بیشتر شنیدم ای ...

والا من ریاضیم خیلی تغییر کرد

خیلی رو مفهوم تاکید داره و علاوه بر نکات تستی مفهومی هم کار میکنه

پابه پاش بیای ریاضیت خیلی تغییر میکنه

معین کرمی شما باهاش نتیجه گرفتی؟  اخه من توی سایتای مختلف استاد عزیزی رو بیشتر شنیدم ای ...

کلا ریاضی من به این نتیجه رسیدم علاوه بر استاد و تدریس استاد تو باید با دوتا منبع همزمان کار کنی یه منبع اسون و یه منبع سخت

یواش یواش ریاضیت عالی میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز