__urmila__ مدیر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 753 عنوان آهنگ های سمی | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 20 پست بیاین یه سری از این آهنگای سمی که جدیدا ویرال شده رو یه تیکه اشو بگین.من اینو حفظ شدمتریاک فروش نگام کردییواشکی صدام کرد میدونست که معتاد هستم تریاکو داد به دستم😂😞 1402/04/04 | 15:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دری_ناز عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 4051 یا این دوست پسرم خله ولم نمیکنه یکمی که هوله همش رو الکله [[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]] 🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
قلب_اکلیلی2 عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2832 یه دختره هست خیلی ناز میرقصه باهاش من دوس دارم بابا هر کیو من دیدم با این ی کلیپ گرفته ی سریاشونم قشنگن ولی دیگ واقعا شورشو در اوردن 😑😂 گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... ! 🕊
__urmila__ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 753 بابا هر کیو من دیدم با این ی کلیپ گرفته ی سریاشونم قشنگن ولی دیگ واقعا شورشو در اوردن 😑😂 از هر ده پستی که تو اینستاگرام میبینی ۹ تاش دارن با این آهنگه میرقصن 😂😞
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123870 بابا هر کیو من دیدم با این ی کلیپ گرفته ی سریاشونم قشنگن ولی دیگ واقعا شورشو در اوردن 😑😂 نه اون دختره ک ی تیکه از موهاش رنگیه با تیشرت سفید فکر کنمفقط اون قشنگ میره بقیشون نه دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
قلب_اکلیلی2 عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2832 از هر ده پستی که تو اینستاگرام میبینی ۹ تاش دارن با این آهنگه میرقصن 😂😞 دقیقاااا گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... ! 🕊