2789
عنوان

کارنامه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 72 پست

دعا کنید فقط یکی حمله کنه بعد اواین جا اون قسمتی ک کارنامه من هست و با موشک بزنن😐😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
اره شوخی دارم؟😁

عه بزار ببینم اگه باشه برات کلی دعا میکنم 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره شوخی دارم؟😁

نبود ک :/ 

ناراحت نباش هممون از مردگانیم😂 من ولی هنو کارنامم نیومده دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

بنظرت برم خودمم؟ 

تو سایت ی بخشی است برای دریافت کارنامه روش میزنی بعد چند تا سوال نظرسنجی ازت میپرسه بعد کارنامه تو ب ...

من رفتم اونم جواب دادم ولی زد تا برای ترم دوم نیاد جوابا گذاشته نمیشع 

من رفتم اونم جواب دادم ولی زد تا برای ترم دوم نیاد جوابا گذاشته نمیشع 

خب اشکال نداره فردا هر درسی رو کم گرفتی درخواست تجدیدنظر بزن تا دوباره بررسی کنن معمولا دفعه دوم با رحم بیشتر نمره میدن 😀

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی...
ن بابا حال داری

میخام برم از دم در هر کدومشونو دیدم فحش بدم خالی شم😂

خب اشکال نداره فردا هر درسی رو کم گرفتی درخواست تجدیدنظر بزن تا دوباره بررسی کنن معمولا دفعه دوم با ...

این کارو کنم دو سه نمره کمترم بم میدن معلما ما کلا عقده این 

ببین کل سال و تو عذاب بودیم ما  از اول زوری فرستادنم تیزهوشان  برا امتحانام من کلا تو حا ...

بشین با خودت فکر کن خیلی عمیق.. ببین به چی میخوای برسی تهش.. اگه هدف و تکلیفت با خودت مشخصه که عالیه فقط یه همت و پشتکار لازم داری.. ماشالا  باهوش هم هستی.. ولی یادت باشه هوش هیچوقت لازمه موفقیت نیست. تا میتونی باید تلاش کنی.. من خیلی درکت میکنم. منم از یه مقطعی از زنگی دیگه اونقدری که باید تلاش نکردم و بیخیال شدم.. و سالهای بعدش و حتی شاید تا همین اوخر درگیر سردرگمی بی هدفی و بی انگیزگی شدم... دست از تلاش برندار هیچوقت هیچوقت تحت هیچ شرایطی که اگه برگشتی عقب حسرتش به دلت نمونه.. بعد هم به جا فرار بشین مشکلاتتو حل کن. اگه لازمه از یه مشاور کمک بگیر و یا از مادرت بخواه که رو کارات کنترل داشته باشه.. ولی تحت هیچ شرایطی کم نیار.. بلند شو و ادامه بده.. اگه بایستی اگه متوقف شی انگار که مردی.. پس پاشو و زندگی کن.. مهم نیس چندبار زمین میخوری مهم اینه که هربار بتونی از جات بلند شی

❤عشق یعنی فقط پدر و مادر❤
بشین با خودت فکر کن خیلی عمیق.. ببین به چی میخوای برسی تهش.. اگه هدف و تکلیفت با خودت مشخصه که عالیه ...

خودم عاشق مهندس شدنم هم از هر طریقی بهش نگا میکنم واقعا ام توانشو دارم بچه درس خونی ام بودم برای درسای کاملا معمولی با اینکه امتحانم نداشتیم باز صبح زود پامیشدم میخوندم 

ولی خب میدونی تو مدرسه ما هیچکس اندازه ای ک زحمت مبکشه نتیجه نمیگیده اصلا 💔 ... این منو از همه پرت کرد پایین 

خودم عاشق مهندس شدنم هم از هر طریقی بهش نگا میکنم واقعا ام توانشو دارم بچه درس خونی ام بودم برای درس ...

ببین عزیز دلم اینکه یه رشته مهندسی قبول شی اصلا کاری نداره ولی مهم اصلا قبولی نیس مهم بعدشه.. میدونی چرا برات نوشتم هیچ وقت دست از تلاش برندار..چون  الان که مشخصه با یه تلاش حداقلی هم میشه قبول شد ولی اگه یه شخصیت پرتلاش نداشته باشی بعدش جا میزنی بعدش کم میاری.. بعد هم خودتو الکی درگیر جو های رقابتی بیخود نکن.. رقابت خوبه آره ..ولی قبل همه چی باید با خودت رقابت کنی.. به خودت انگیزه بده.. زمانت رو مدیریت کن.. هنوز سنی نداری.. سعی کن تصمیم های درستی برا زندگیت بگیری.. خیلی ببخشید که کامنتای طولانی دادم.. چون دلم میخواست یکی هم اون دوران همین قدر جدی و بی تعارف به خودم این حرفارو میزد... یادت باشه.. فقط برو جلو.. هیچ وقت متوقف نشو

❤عشق یعنی فقط پدر و مادر❤
ببین عزیز دلم اینکه یه رشته مهندسی قبول شی اصلا کاری نداره ولی مهم اصلا قبولی نیس مهم بعدشه.. میدونی ...

عزیزم دستت درد نکنه مرسی که وقت گذاشتی برام ایشالا تو ام هر جا که هستی تو هر شرایطی موفقیتت و شاهد باشی 😍😍😍🌸