2777
2789

دوستمه (دختره)همیشه بهش میگفتم از این که طرفم یهو بزاره بره متنفرم حداقل خواستی بری قبلش بگو آقا من این اخلاقتو رفتارتو دوس ندارم بعد برو 

الان یک هفته بهش پیام میدم جوابمو نمیده انلاین هم نشده زنگ زدم ببینم شاید گوشیش خراب شده ولی روشن بود منم زود قطش کردم که نگه چقد اویزونه😐

همش میگم شاید شارژ نداره نت ندارع ولی مگه میشه یه ادم ۲۳ ساله یک هفته نتونه حتی ۱۰۰۰تومن شارژ بگیره به من پیام بده که واسش نت بگیرم 

زنگ بزنم دوباره یا ولش کنم😐منظورش چیه از این کارش

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرف آنلاین نشده دیگه... 

حالا زنگ هم که زدی کاش صبر میکردی جواب بده تا بفهمی چی شده

آدم نگران میشه بهرحال

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

شاید حال روحیش خوب نیست .

دوست منم وقتی حالش خوب نیست نه خودش زنگ میزنه نه جواب میده ، چون میگه من حالم بدِ ممکنه هر حرفی بزنم یه کاری کنم نتونم جمعش کنم. منم خیلی بدم میاد از این کار ولی چه میشه کرد . 

ولی به نظرم زنگ بزن اشکال ندارد ، شاید اتفاق بدی افتاده خدایی نکرده