2777
2789
درستهههه🥺🥺🥺🥺 لطفاً در مورد کنکورم بگید خواهش میکنم 

نه متاسفانه حقوق قبول نمیشی دولتی

یه رشته پایین تر

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
خیلی زود رنج هستی از شکست و مشکلات میترسی عصبانی میشی قلبت پاکه دلت برای اطرافیان میسوزه دوست داری ب ...

با اجازه اسی...میشه لطفا بگین من کی ازدواج میکنم؟ ویژگی هاش؟شغلش؟ ممنون ازلطفتون..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی زود رنج هستی از شکست و مشکلات میترسی عصبانی میشی قلبت پاکه دلت برای اطرافیان میسوزه دوست داری ب ...

تو رو خدا بهم بگو من کی باردار میشم چی میشه بلاخره براتون صلوات میفرستم 

خدایا شکرت بخاطر نی نی سالم و صالح جذاب و زرنگ و باهوشی ک به من و شوهرم بخشیدی خدایا بی نهایت سپاسگزارم خدایا شکرت ک برامون معجزه کردی شکرت بخاطر این هدیه ی زیبات1403/1/17بهترین روز زندگیم روزی ک خبر باردار شدنم ب شوهرم دادم         
مشخصات منم بگو @الفبای،عشگ ‍ 

دوست داری همیشه سرگرم بشی با دوستانت عاشق مسافرت و تفریح هستی شاد هستی اما بعضی مواقع افکار منفی ازارت میده خانواده را خیلی اهمیت میدی 

فقط یه کم مهربان تر باش

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
چی بنظرتون ؟ خانوادم موافقت میکنن برم آزاد شیراز؟ هزینه ها جور میشه ؟

بله آخرش قانع میشن موافقت می‌کنم هزینه اش به لطف خدا جور میشه 

در حد پاس 

کی ازدواج میکنم ؟! مشخصاتش چیه

اونایی که بهم ظلم کردن کی تاوان میدن 🥺

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»