2777
2789
عنوان

۶ تومن بدم ژل لب بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 45 پست
اینجا مدلشو قشنگ میزنه ولی ژلش گرونه ارزونترینش ۱۵۰۰ عه  که واسه چشم هم نمیزنن اره دیگه زود ج ...

کلا فیلر لب و چشم فرق داره.جای هم‌نمیشه استفاده کرد.من بودم ارزونترینشو میزدم.من دوسال پیش برا ۶ سیسی ۲۰ تومن دادم.واقعا ارزششو نداشت😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ۴ سیسی برا لب و گونه زدم تو سیسی هم موقع ترمیم.تقریبادیکسال و نیم‌موند.الان دیگه کانل جذب شده با ...

الان ارزونا چند هستن؟ 

خوب مونده یکسالو نیم

میگن  بار اول دوهفته ای نصفش جذب میشه میره و ..

مخصوصا اگه سنت کمه اصلا به صورتت دست نزن سعی کن نچرال باشی هزینه رو بده واسه بهتر شدن پوست و تقویت م ...

من باحرف این خانوم موافقم

کارهای مربوط ب زیبایی رو بهتر ازسن۳۰ب بعدیا۳۵سالگی ب بعدانجام بدید

خیلی ازدوستان من ازسن کم شروع ب انجام کاارزیبایی کردن والان ک۳۲سالشون هست حقیقتآ انگار۴۵سالشونه.تازه ب خودشون میرسن

من خودم موافق عمل وفیلر هستم(درصورت نیاز)برای خودمم دوست دارم ک امتحان کنم

امااگرزیر۳۰هستی،بهتره انجام ندی

مگراینکه خیلی نیازداشته باشی ب اینکار🙏

ازآیِنه بپرس؛نام نجات دهنده ات را ...
الان ارزونا چند هستن؟  خوب مونده یکسالو نیم میگن  بار اول دوهفته ای نصفش جذب میشه میره و ...

بار اول فوری میره من ۲۰ روز بعد که برا ترمیم رفتم عملا چیزی نمونده بود از ۴ سیسی.ولی اون دو سی سی که اضافه کرد قشنگ حجم گرفت و موند.والا از یک و نیم هست به بالا.من اینسری همون یک و نیمو میزنم.البته فقط برا گونه و چونس.گفت برا لب و زیر چشم از ۳تومن شروع میشه

عزیزم تو رو خدا میشه بگین چطوری معلم شدین چقدر درس خوندین من آرزومه معلمی ولی نمیشه😥

سخت نیست.درس خوندن وحشتناک در حد خودکشی لازم نداره

اهسته پیوسته بخون انشالله قبول میشی نگران نباش توکلت به خدا