2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 95 پست
اقا اصن گیریم مشکل از توا خب کی گشاد کرده غیر اون 😐😂

حالا جالبه شوهرش توانایی نداره خانمشو ارضا کنه با دست این کارو میکنه ایراد میگیره و جالب تراینه این خانم چقدر صبورن که این مشکلشو چیزی نمیگه واجازه میده شوهرش دستاش ببر واژنش فردا زخم دهانه رحم هزار مریضی میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه نکن  خودتم ناراحت نکن، ببين واژن بچه از توش رد ميره بنابراین فشار بدی باز میشه، تحریک کردن با انگشت هم کار بدی نیست ، ما هم داریم ، ولی اینکه بعدش بیاد مثل احمقا بگه هه هه داشت چهارمی هم میرفت خره از بس، اول وقتی این کارو میکنه شما ساکت ننشین دومین انگشت رفت چار تا جيغ بزن موهاشم بکش بگو درد داره  ،  دو روش لگل انجام بده، همينطور که رو مبل نشستی عضلات تحتانی را سفت کن دو ثانیه بعد رها کن بعد تکرار ، 

ن کل دست نمیزه سه تاانگشت کرد بعد خندید گف انگشت چهارمم داشت میرفت

ببین این چیزارو از تو نت نمیشه گفت ولی پیش یه دکتر زنان بری خودش بهت میگه شرایط بدنیتو ممکنه اللن لیزرهایی اومده فکر کنم مونالیزا که خوبم تنگ میکنه یا بایه دوخت اوکی میشه مشکل شما قابل حله ولی من فکر میکنم واسه شوهر شما نرمال نیست که رفته سراغ دست،واسه مردارو هم درست کردن کار سختیه.

البته شاید شما بایه تراپی درست شی و همه چی اوکی شه بینتون اصلا نزار چیزای چرت و پرت رو لذت و رابطتت تاثیر بزاره مرد حتی اگر کوچک باشه ولی کارشو بلد باشه میتونه بهت  لذت بده مگر اینکه ببخشید میکرو پنیس باشه که اون وقت باید عمل کنه

گریه نکن  خودتم ناراحت نکن، ببين واژن بچه از توش رد ميره بنابراین فشار بدی باز میشه، تحریک کردن ...

واقعا احمقه بعدش گریه میکنم میگه ریدم تو این زندگی و طلبکار میشه

دو روز دیگم میره خیانت میکنه بهم

واای ، چقدر خودتو در موضع ضعف میبینی، ببين بخاد خیانت کنه، دلایلی زیادی میتونه بیاره، ميبينم هیچی نشده خوب اعتماد به نفس را از دست دادی، الان ایشان پرفکته و هيچي کم نداره؟؟؟؟؟ اون چرا نمیترسه بري؟؟؟

هر روز

بگو میخوای تنگ بشه یه هفته بهم نزدیک نشو .هرروز رابطه داشتن از کیفیت رابطه کم مبکنه بیخود نبوده قدیمی  شب جمعه داشتن .هر چقدر بیشتر باهاش باشی لذت رابطه کمتره و یکیتون تواین رابطه لذت خیلی کمتری میبره همین هرشب تکرار شدنش خودش باعث شل شدن عضلاتت میشه .و توهر چی تفریط خوب نیست .اول تعداد رو به هفته ای یه بار برسون بعد ببین همون یه بار چطوری حلوا حلوات میکنه.دفعه بعدی اگه اینکارو کردی و باز این حرفو زد برسون ب ده روز دوهفته یه بار .بعد ببینه این مساله چقدر تو رو ناراحت کرده و هربار رابطش محدود تر شده به چندروز خودش دهنشو میبنده .باور کن مردا عقلشون فقط اونجاشونه

واای ، چقدر خودتو در موضع ضعف میبینی، ببين بخاد خیانت کنه، دلایلی زیادی میتونه بیاره، ميبينم هیچی نش ...

اعتماد ب نغسم بااین حرفش میره ناراخت میشم دلم میشکنه

عزیزدلم 

امام جعفر صادق علیه السّلام نقل شده است:

مال ها و نیروهای جنسی خود را با تلاوت

❤️سوره نور❤️ محافظت کنید و زنانتان را با این سوره حفظ کنید، زیرا هر کس بر قرائت این سوره به صورت روزانه یا شبانه مداومت ورزد،

هیچ یک از اهل خانه اش مرتکب زنا نخواهد شد و پس از مرگش هفتاد هزار فرشته الهی او را تا قبرش تشییع می کنند و برای او دعا و استغفار می کنند تا او را در قبرش کنند.(4)

قشنگم خوندن هر روز یا هرشب سوره ی نور اهل بیت وخاندانت رو از بچه نوه نتیجه از گناه جنسی و انحراف جنسی حفظ میکنه تا زمانی که بمیرن❤️❤️

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️